Boo77 pisze:Na 31 sierpnia stan kotów: 116 sztuk, ponad 60 to kocięta. Zakupione przeze mnie 30 puszek i dwie paczki żwirku to po prostu...
heh, dwa dni...

Ależ macie tych koteczków

bardzo mocno trzymam kciuki!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Boo77 pisze:Na 31 sierpnia stan kotów: 116 sztuk, ponad 60 to kocięta. Zakupione przeze mnie 30 puszek i dwie paczki żwirku to po prostu...
-Buffy- pisze:Mamy nadzieję, że teraz po wakacjach i maluchy i starsze, szybko będą znajdowały domki.
kukurydza pisze:słuchajcie...niestety(a może i stety..) nie możemy wziąć kociaka ze schronujuż tłumaczę dlaczego...
otóż dosłownie 2 godziny temu usłyszałam kocią rozpacz na klatce schodowej...no i co? otworzyłam drzwi, a tam smutny kociakod razu wbiegł nam do mieszkania
w ogóle się nie boi, od razu wysiusiał się do kupionej na biegu kuwetki..podejrzewam, że albo ktoś go dokarmiał gdzieś w piwnicy, albo ktoś go wyrzucił
brudasek śmierdziuszek... ale już go nie oddamy nikomu! proszę Was, specjalistów, o wskazówki, co powinnam teraz zrobić.. obejrzałam go dokładnie, wygląda na zdrowego..ma tylko pchły, ale już podziałaliśmy specyfikiem.. jutro do weta
więc trzymajcie kciuki..jeden kociak uratowany!
Boo77 pisze:Na 1szą stronę wątku ogólnego na Kotach wrzuciłam bieżące rozliczenie. Mamy -28zł
XAgaX pisze::(![]()
![]()
Wiem, że bardzo wiele zwierząt znajduje domy przez portal(e) gumtree, niestety mój niewiele ode mnie młodszy komp nie ładuje zdjęć do ichniego systemu, jeśli i bez zdjęć mogłabym coś zdziałać, poproszę o krótkie ogłoszenia do każdego kota bądź grupy (może być na maila: wega_shg@wp.pl ), a wstawię i będę odświeżać ze swoimi.
oczywiście cały czas![]()
za adopcje maluszków, staruszków i doroślaczków, i żeby w przyszłym roku lawina zmniejszyła się do najwyżej kilku kamyczków
i zaczynam szukać bazarkofantów, trzymajcie kciuki...
magdaradek pisze:Boo77 pisze:Na 1szą stronę wątku ogólnego na Kotach wrzuciłam bieżące rozliczenie. Mamy -28zł
czekam na wypłatę; w przyszłym tygu coś podrzucę....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości