dorosły bury kocurek, niespełna roczny, kastrat
dorosła prawie biała kotka, sterylizowana.
oba miłe.
Reaktywuję wątek - u pani Basi znów kilka maluchów. Wszystkie szukają dobrych domków, potrzebują więc ogłoszeń.
Mają ok. 3-4 miesiące. Jak widać na zdjęciu tri - wszystkie są oswojone z psami

1. Buro-ruda koteczka, niestety na razie jeszcze choruje - ale juz można zaklepywać.

2. Marmurowa koteczka - już zdrowa

3. Trikolorka - zdrowa

4. bury chłopczyk - niestety na razie mocno zakichany, nie nadawał się do zdjęć - za to ma słodki charakter.
5. i nieco spoza branży, ale też proszę o pomoc w znalezieniu domu: Jackson, ok. pół roku, szczepiony. Zdecydowanie ma DUŻO energii i potrzebuje domu, w którym będzie mógł ją rozładować. Jeśli lubisz psa, z którym można się godzinami bawić zabawkami i który wskakuje na twarz i wylizuje ją do czysta - do Jackson jest idealny dla Ciebie. Malutki, raczej juz dużo większy nie urośnie.

PROSZĘ O OGŁOSZENIA DLA NICH!!
Kontakt: pani Basia, 696227032
Te kociaki zajmują miejsce u pani Basi potrzebne dla kolejnych biedaków. Im szybciej znikną tym więcej maluchów pani Basia zgarnie z piwnic i odchowa. Najpilniej trzeba zająć się tymi dzikszymi, bo oswajanie ich nie jest mocną stroną pani Basi - gdybym JA się tym zajęła intensywnie - to po tygodniu mruczałyby jak głupie. Niestety nie mogę (chyba, że ktoś przejmie ode mnie 8 zagrzybionych kociaków z łazienki).
Wszystkie są zdrowe. Część szczepiona, reszta będzie wkrótce.
Białobura - ok. 4-5 m-cy, absolutnie fantastycznie przyjazna, garnąca się do każdego człowieka. Szczepiona.
EDIT: WYADOPTOWANA
Dzidzia - ok. 8 mcy, super przyjazna. Szczepiona.

Ruda koteczka - ok. 4 mce, bardzo wystraszona, wymaga dooswojenia. Jasno ruda, prześliczna. Szczepiona. Wykastrowana.

EDIT: w DT u Lilithian!
Rudy kocurek - ok. 4 mce, bardzo wystraszony, wymaga dooswojenia.

EDIT: w DT u Aleksandry_B!
Szylkretka z białym - ok. 4 mce, wystraszona, wymga dooswojenia. Szczepiona. Prześliczna.

EDIT: wyadoptowana
mały kociak ok. 6 tyg. - czarny z białymi wąsami, krawatem i skarpetami