truskawa144 pisze:. Widzę,że opiekunki kotów nie są szczególnie zainteresowane,nie ma problemu - to Wy jesteście odpowiedzialne za koty i to Wy podejmujecie decyzje. Jeśli będę potrzebna - jestem.
Są jak najbardziej..
I wiem, że jesteś..

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
truskawa144 pisze:. Widzę,że opiekunki kotów nie są szczególnie zainteresowane,nie ma problemu - to Wy jesteście odpowiedzialne za koty i to Wy podejmujecie decyzje. Jeśli będę potrzebna - jestem.
demi pisze:Jesli chodzi o citkę nr 2 to nie jest ciachnięta.
Emiś pisze:Jeśli się okaże, że braknie kociastego "dla mnie", to wierzcie mi, płakać nie będęmiejsce dla innej biedy będzie. Tylko muszę wiedzieć najpóźniej jutro w południe - bo jeśli jednak ma jakiś kić przyjechać, to muszę pojechać do Ani_J z transporterkiem popołudniu, a czasowa jestem tak średnio, więc nie chciałabym kursować w te i na zad niepotrzebnie...
aamms pisze:wydra pisze:dzisiaj to już mi za jedno - ... ale wczoraj to mnie to zabolało nieco, bo ja ani młodego, ani starego kota nie pragnę dodawać do mojego metrażu i zakocenia z zapsieniem (niektórzy byli i widzieli te "apartamenty"), a ciągle coś sobie znajdę, uprzejmie mi doniosą albo wypatrzę w kontekście "katastrofa z persiastymi"
Widziałam i potwierdzam - wydra naprawdę nie cierpi z powodu niedoboru footer..![]()
Ale wszystkie piękne, zadbane i miziaste aż do przesady..
marcjannakape pisze:Koteczka nr 11, X1 jest juz w drodze do domku, w Świdnicy.
AgaPap wraz z TŻetem i córka zabrali ja dzis po południu od Demi.
Bylismy wszyscy razem u weta.
Kotka została odpchlona, pobrano jej krew do badania, dostała kroplówke z witaminami, przeszła badanie USG.
Po krótvce jej stan przedstawia sie tak:
- bardzo chuda i słaba, ale potrafi pieknie mruczeć
- zęby w dobrym stanie![]()
- nerki w obrazie USG ok![]()
- piękny świerzb w uszach![]()
Jutro będę miała jej wyniki morfologii i biochemii. W sobotę natomiast będą wyniki testów na białaczkę, koci aids i fip.
Reszte niech dopisze AgaPap - ja juz sie nie wcinam
AgaPap pisze:
Siku zrobiła jeszcze we Wrocławiu - marcjannie na ręke![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości