Jakieś wieści?
Będziemy jeszcze w jakiś sposób szukać, czy czekamy na CUD ?
BUŹKA GDZIE JESTEŚ ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
violavi pisze:Jakieś wieści?
Będziemy jeszcze w jakiś sposób szukać, czy czekamy na CUD ?
BUŹKA GDZIE JESTEŚ ?
Boo77 pisze: A najbardziej wkurzyło mnie to, że na klatce tego bloku ktoś zdjął ogłoszenie
violavi pisze:Boo77 pisze: A najbardziej wkurzyło mnie to, że na klatce tego bloku ktoś zdjął ogłoszenie
Czy to nie jest zastanawiające?
W tamtym rejonie znikały ciągle ogłoszenia, nawet po doklejeniu, a gdzie indziej wiszą nadal.
Mam jeszcze 4 sztuki, czy iść tam dokleić czy szkoda zachodu, bo i tak ktoś zerwie?
U wetów nie byłaś?
violavi pisze:Boo77 pisze: A najbardziej wkurzyło mnie to, że na klatce tego bloku ktoś zdjął ogłoszenie
Czy to nie jest zastanawiające?
W tamtym rejonie znikały ciągle ogłoszenia, nawet po doklejeniu, a gdzie indziej wiszą nadal.
Mam jeszcze 4 sztuki, czy iść tam dokleić czy szkoda zachodu, bo i tak ktoś zerwie?
U wetów nie byłaś?
"Ogladnęłam zdjęcie Buźki i mogę powiedzieć z całą pewnością, że kot, którego widziałam wczoraj wyglądał właśnie tak jak ona, był może nieco chudszy. Nie wiem, czy można to uznać za przypadek, bo nie sądzę, aby po okolicy biegało pełno białych kotów z tak charakterystycznymi burymi plamkami na łebku i burym ogonem. To jest skrzyżowanie Brzozowej, Wiejskiej i Zapłocia w Gosławicach, zaraz obok jest szkoła. domki i przede wszystkim spora wolna przestrzeń z zaroślami i polami..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, whimsigothic i 72 gości