Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Romecku, a mozie Tfoi Duzi by wzięli mojego blaciśka? On juś ma plawie seść miesionców, tak jak ja, a jeście nie ma DomkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuI na lazie mieśka niedaleko ot Ciebkie, ta miejscowość jakoś na Ch siem nazywka, w kielunku Jelca jakiegoś siem tam jedzie...
Mruczka
kothka pisze:MaryLux pisze:Romecku, a mozie Tfoi Duzi by wzięli mojego blaciśka? On juś ma plawie seść miesionców, tak jak ja, a jeście nie ma DomkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuI na lazie mieśka niedaleko ot Ciebkie, ta miejscowość jakoś na Ch siem nazywka, w kielunku Jelca jakiegoś siem tam jedzie...
Mruczka
Cześć Mruczko
Gdyby to była tylko moja Duża to pewnie by wzięła, bo ona wzięła by każdego kota z drogiNAwet w drodze na pocztę codziennie widzi 5 maluchów w różnych domach
W tych okolicach ludzie nic nie wiedzą o kotach ;(
Romek
Spróbuję popytać, ale już naprawdę nie wiem, gdzie jeszcze mogłabym te maluchy umieścić. A ta miejscowość to pewnie Chrząstawa
Zatrważa mnie wiejskie podejście do zwierząt
kalair pisze:I pewnie się nie zmieni Kothko..To jak grochem o ścianę..
MaryLux pisze:kothka pisze:MaryLux pisze:Romecku, a mozie Tfoi Duzi by wzięli mojego blaciśka? On juś ma plawie seść miesionców, tak jak ja, a jeście nie ma DomkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuI na lazie mieśka niedaleko ot Ciebkie, ta miejscowość jakoś na Ch siem nazywka, w kielunku Jelca jakiegoś siem tam jedzie...
Mruczka
Cześć Mruczko
Gdyby to była tylko moja Duża to pewnie by wzięła, bo ona wzięła by każdego kota z drogiNAwet w drodze na pocztę codziennie widzi 5 maluchów w różnych domach
W tych okolicach ludzie nic nie wiedzą o kotach ;(
Romek
Spróbuję popytać, ale już naprawdę nie wiem, gdzie jeszcze mogłabym te maluchy umieścić. A ta miejscowość to pewnie Chrząstawa
Zatrważa mnie wiejskie podejście do zwierząt
Oczywiście, Chrząstawa. Dziewczyna, która zajęła się mamą Mruczki i całą czwórką brzdąców, jest "nasza", bardzo dokładnie mnie wypytała na okoliczność jakości opieki nad Mru
kothka pisze:A jaka jestem nienormalnaKota nie wypuszczam samopas z domu, wyobrażacie sobie
kalair pisze:kothka pisze:A jaka jestem nienormalnaKota nie wypuszczam samopas z domu, wyobrażacie sobie
Jasne! Wyobrażamy!Takie zboczenie
![]()
I witanko Kothko!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, włóczka i 28 gości