Kociama pisze:
Madzia wychodzi z tego zawsze bez najmniejszych zadrapań
widać ze ma do tego obcinania dryg![]()
Dziekuje za Piekną Iriskę
całusy dla obu Panienek
Do obcinania tyz mom..

W życiu nie miały obcinane! Śmierć jak nic,,

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:
Madzia wychodzi z tego zawsze bez najmniejszych zadrapań
widać ze ma do tego obcinania dryg![]()
Dziekuje za Piekną Iriskę
całusy dla obu Panienek
hihi pisze:Obykalair pisze:Uda się..pewnie troszkę wysiłku trzeba będzie włożyć,ale przynajmniej nie będziecie mieć sztyletów w domu!
Nooo....kalair pisze:hihi pisze:Obykalair pisze:Uda się..pewnie troszkę wysiłku trzeba będzie włożyć,ale przynajmniej nie będziecie mieć sztyletów w domu!
No, już początek macie za sobą!
Ja na raz łapki przednieAvian pisze:Dziękuję![]()
Ja Rychowi pazurki obcinam w tempie 2 na dzieńprzy trzecim już mam zęby wbite ... bardzo głęboko i bardzo boleśnie ... jego zęby w moją rękę, żeby nie było
hihi pisze:Nooo....kalair pisze:hihi pisze:Obykalair pisze:Uda się..pewnie troszkę wysiłku trzeba będzie włożyć,ale przynajmniej nie będziecie mieć sztyletów w domu!
No, już początek macie za sobą!![]()
Hahaha, boskie zdjęcie
Avian pisze:
Dziękuję![]()
Ja Rychowi pazurki obcinam w tempie 2 na dzieńprzy trzecim już mam zęby wbite ... bardzo głęboko i bardzo boleśnie ... jego zęby w moją rękę, żeby nie było
pluszak pisze:geez, ale patataj
vadee pisze:dziewczyny, mała trikolorka najprawdopodobniej nie ma FIP'a!!!!!!!!! te wątpliwe wyniki były najprawdopodobniej spowodowana jej koszmarnym zarobaczeniem (już 3 razy odrobaczana :/ ) i jak wszystko dobrze pójdzie, w niedzielę/poniedziałek będzie u nas!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
także trzymajcie dalej kciuki, bo mają moc!![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 60 gości