(KRK) Czesio odszedł

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 03, 2008 20:55

Kasieńko, dzięki :D Wlałaś nieco optymizmu w mego zbolałego ducha. Hm, to chyba głupio zabrzmiało, ale dziś jestem myśląca inaczej....

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro wrz 03, 2008 21:01

Milo sie czyta :) Lzej na sercu mimo, ze w kolo same smuty i wnerwy :?

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw wrz 04, 2008 5:04

Świrek po prostu rozmowny jest no :wink: Czesio na pewno zaskoczy z tą kuwetką, jest w szoku chłopak dalej, jakaś Duża go nagle kocha i chce ratowac a on nie zwyczajny do takiego zainteresowania, nieśmiały i zagubiony starszy pan kot :wink:
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw wrz 04, 2008 7:46

Jak dzisiaj?
Marcelibu

Post » Czw wrz 04, 2008 8:21

Wreszcie dopadłam się do wątku.. Fajne te ostatnie wieści :) Wydaje mi się, ze Zowisia dobrze radzi z tym dużym kartonem, może chłopak potrzebuje poczuć się bezpiecznie. Tylko bym nie zamykała otworu, żeby - jeśli zechce - mógł wyjść.

Trzymam kciuki za Czesławka, będzie dobrze, będzie dobrze !! :ok:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw wrz 04, 2008 9:24

Głaski dla Pana Czesia :D

Przelew zrobiłam dziś rano.

pamir

Od: Pon lip 28, 2008 16:59
Lokalizacja: fizycznie Warszawa, mentalnie Kraina Wierzby Rosochatej

Post » Czw wrz 04, 2008 9:55

co u Czesiulka?
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw wrz 04, 2008 10:10

Czesio pięknie wita wszystkie kochane Panie i ogłasza, że jest kotem w pełni kuwetkowym :D Od kiedy wsypałam do kuwety trociny nie było ani jednej wpadki, więc dziś wymieszałam je ze żwirkiem - niech się chłopak przyzwyczaja do normalności.
Dziś ok. 1 w nocy Czesio zaczął cichutko pomiaukiwać. Może tęskni za schronowymi kumplami, może to pora na nocne kotó rozmowy - a może pytał, czy może wejść na łóżko? W każdym razie po godzinnej gadaninie wskoczył na łóżko i ułożył się dokładnie tak, jak moje koty - w zgięciu kolan, przytulony do nogi. A ja poczułam gulę w gardle, bo ten kot chyba sobie przypomniał, że kiedyś, dawno temu, miał swój dom, swoje łóżko i ludzia, do którego nocą się przytulał.
O 4 nad ranem chyba się poryszyłam, bo Czesi zszedł z łóżka i udał się do kuwety. Kupka była tak mała, że nie wiem, czy wystarczy do badania, natomiast siku - i owszem, a niedawno było następne. Ok. 10 rano wyszedł z pokoju i odwiedził przedpokój i łazienkę. Luśka go obsyczała, Bungo znieruchomiał, a Czesio bez oznak paniki wycofał się do azylu pod łóżkiem syna.
Martwi mnie to, że znów nie chce jeść. Wieczorem poskubał mokrego indestinala i zjadł sporą porcję surowego kurczaka, popijając wodą z mlekiem skondensowanym. Dziś, podobnie jak wczoraj rano nic nie tknął, ale zakłądam, że jest to efekt przyzywczajenia do schroniskowych pór karmienia.

Bungo

Post » Czw wrz 04, 2008 10:14

Cudowne wieści Basiu! Oczy mi zwilgotniały, gdy przeczytałam o tym, jak przyszedł do ciebie do łóżka :) . Będzie dobrze, kotku! Anioł się tobą opiekuje :aniolek:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw wrz 04, 2008 10:22

Brakiem apetytu się nie przejmuj. Moje koty jak dobrze pojedzą wieczorem i w nocy to rano nie jedzą śniadania. Do tego jest teraz ciepło.

Cieszę się, że Czesio ma domek. :D

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Czw wrz 04, 2008 10:25

Basiu bedzie dobrze zobaczysz Kochana :D
Czesiulku tak jak ciotka obiecała,bazarek dla Ciebie Słodziaku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=80616

Moc mizianek posyłam :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw wrz 04, 2008 10:28

Teraz polizał trochę pokruszonego i namoczonego suchego indesti i dał się porządnie wygłaskać.

A propos domku - ja jestem TDT, czyli krótkim tymczasem na okres kwarantanny i diagnostyki. Mogłam go zabrać tylko dzięki Catalinie, która zobowiązała się przejąć go ode mnie i na spokojnie szukać DS. Także bardzo proszę bez żadnych aniołków dla mnie, bo ja mam tu najmniejsze zasługi. I mogę sobie wypisywać co chcę, bo Catalina jest odcięta od netu i od trzech dni nic nie czyta :twisted:

Bungo

Post » Czw wrz 04, 2008 10:29

No ja bez netu od kilku dni j jestem wsciekla :twisted: Wreszcie sie dorwalam u znajomej. Nie wiem czy Bungo pisala o bidach ze szpitalika. Jak wroci mi net to wstawie zdjecia biedaków, oby jak najszybciej bo Podusia, Godziki, Bolek i koteczka po zmarllym wlascicielu oraz kocieta czekaja. :cry:
A za Czesia kciukasy, wiedzialam, ze to dzielny chlopiec, juz nie moge sie doczekac

jak go przejme :)
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Czw wrz 04, 2008 11:11

Bungo pisze:W każdym razie po godzinnej gadaninie wskoczył na łóżko i ułożył się dokładnie tak, jak moje koty - w zgięciu kolan, przytulony do nogi. A ja poczułam gulę w gardle, bo ten kot chyba sobie przypomniał, że kiedyś, dawno temu, miał swój dom, swoje łóżko i ludzia, do którego nocą się przytulał.

:love:
... no i jak tu pracowac, kiedy monitor za mgla...

Ogromnie sie ciesze z postepow Czesia!!!

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw wrz 04, 2008 11:38

No to gratulacje :) I kuwetka i łóżeczko i człowiecza noga :) Naprawdę super wieści :)
A tak naprawdę, to skąd wiadomo, że Czesio był domowym kotem? Czy ja coś przeoczyłam?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

[poprzednia][następna]