Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No pięknie, a ja jadłam warzywkavadee pisze:hihi pisze:To co tu się działo wczoraj?![]()
nowowątkowa wyżerka
A ja kalafiorka z fasolkąvadee pisze:Hihi - ja też warzywa! kukurydzę!
... prażoną
kalair pisze:
Ojoj...a czemuż to tak strasznie?![]()
Jakoś wytrzymasz 9 miesięcy..potem siem cosik urodzi dobrego!
vadee pisze:Rachelinko - powodzenia
PS: Pchełka zrobiła 1 od tygodnia ładnego qpalka!
no moja wczorajvadee pisze:Rachelinko - powodzenia
PS: Pchełka zrobiła 1 od tygodnia ładnego qpalka!
hihi pisze:no moja wczorajJuż w nowej kuwecie
![]()
nooo... byłoby dobrzevadee pisze:hihi pisze:no moja wczorajJuż w nowej kuwecie
![]()
bosko i oby tak zostało!
Moja Wetka wczoraj posunęła się do... poważniejszych metod i wytoczyła ciężka artylerię - grubą skórzaną rękawicę, bo młoda jak widzi Panią Doktor to uznaje, że woli zostac w transporterkuvadee pisze:bry
Hihi - a ja dziś biorę Tosię na szczepienieTosia to jest dorosła szatanica i krwawy drapieżca, wetka chyba o tym zapomniała i stwierdziła, że spoko, chwyci Tosię za wszarza i będzie spokój. Naiwna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
muszę to zobaczyć![]()
hihi pisze:Moja Wetka wczoraj posunęła się do... poważniejszych metod i wytoczyła ciężka artylerię - grubą skórzaną rękawicę, bo młoda jak widzi Panią Doktor to uznaje, że woli zostac w transporterku
No młoda, a taka buntowniczkavadee pisze:hihi pisze:Moja Wetka wczoraj posunęła się do... poważniejszych metod i wytoczyła ciężka artylerię - grubą skórzaną rękawicę, bo młoda jak widzi Panią Doktor to uznaje, że woli zostac w transporterku
a to takie małe jeszcze
no Tosia potrafi urządzić teksańską masakrę pazurową, a obciąć ich też nie próbujemy już nawet, z tego samego powodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości