25 'PERSÓW, BARDZO WAŻNE - do DT i DS - str. 55.. zajrzyjcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 03, 2008 21:56 koty

w I poście stoi napisane:
W sprawie adopcji i domów tymczasowych dla persów proszę zgłaszać się do aamms: pomoc.persom@tlen.pl - Ona przeprowadzi rozmowy z kandydatami, ewentualne umowy adopcyjne i będzie w kontakcie z demi w tych sprawach.

- dla mnie jest jasne, że należy wysłać maila z "ofertą", dotyczącą DT lub DS.
Obrazek
Obrazek Obrazek

wydra

Od: Pt gru 22, 2006 18:20

Post » Śro wrz 03, 2008 21:56

mirka_t pisze:
Neigh pisze:...Ja biorę kotkę numer 5 - szylkretka/tricolorka ...

Oferujesz kotce dom stały czy tymczasowy. Pytam, gdyż jest zapisana do mnie na dom tymczasowy.

Mam dla niej dom stały. Nie ja nim będę...........nie bardzo rozumiem....Nie zauważyłam wcześniej, by kot był zarezerwowany........bo bym go nie pokazywała mojej znajomej. Dziś pod jej zdjęciem nie było słowa o żadnej rezerwacji:-). Koty mają ruszyć jutro o świcie......ja biorę kota na którego jest chętny.......nie skontaktuję się do czasu wyjazdu z osobą, żeby sobie wybrała innego kota. Od samego początku trąbię, że mam chętną na 2-3 letnią kotkę byle nie czarną - chętnie już PO sterylizacji.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro wrz 03, 2008 21:58

Neigh pisze:
mirka_t pisze:
Neigh pisze:...Ja biorę kotkę numer 5 - szylkretka/tricolorka ...

Oferujesz kotce dom stały czy tymczasowy. Pytam, gdyż jest zapisana do mnie na dom tymczasowy.

Mam dla niej dom stały. Nie ja nim będę...........nie bardzo rozumiem....Nie zauważyłam wcześniej, by kot był zarezerwowany........bo bym go nie pokazywała mojej znajomej. Dziś pod jej zdjęciem nie było słowa o żadnej rezerwacji:-).

mirka na mailu oferowała dom tymczasowy, stąd pytanie..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Wydra - napisałam i znalazłam się na liście. Myślałam, ze zgodnie z nią przyznawane będą adopcje.

sous_sol

Od: Pon wrz 01, 2008 20:09

aamms bardzo bym chciala Ci pomóc bo dużo na siebie wzielaś
i sytuacje masz ogromnie ciężką

uważam, ze jeśli Avian dobrze zaopiniuje dom sous_sol to priorytetem powinien byc fakt że ona oferuje dom staly.
sama wiesz o tym najlepiej.
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro wrz 03, 2008 21:59

Czyli co robimy? Ja dziś już nie dam rady skontaktować się z potencjalną chętną - fakt moją znajomą.....ale godzina za późna na decyzje - zresztą jest jakaś inna kandydatka??

LUDZIE - do jasnej anielki - o co wy sie kłocicie??? I czemu wszyscy nagle bronią soul skoro NIKT jej nie atakuje:-)?

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro wrz 03, 2008 22:01

Neigh pisze:Czyli co robimy? Ja dziś już nie dam rady skontaktować się z potencjalną chętną - fakt moją znajomą.....ale godzina za późna na decyzje - zresztą jest jakaś inna kandydatka??

LUDZIE - do jasnej anielki - o co wy sie kłocicie??? I czemu wszyscy nagle bronią sous_sol skoro NIKT jej nie atakuje:-)?

Obrazek

Neigh

Neigh jeśli masz sprawdzony dom stały dla kotki to nie ma sprawy i kotka pojedzie do Ciebie. Oczywiście jeśli ten dom stały zaakceptuje Aamms.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Neigh pisze:Czyli co robimy? Ja dziś już nie dam rady skontaktować się z potencjalną chętną - fakt moją znajomą.....ale godzina za późna na decyzje - zresztą jest jakaś inna kandydatka??

LUDZIE - do jasnej anielki - o co wy sie kłocicie??? I czemu wszyscy nagle bronią soul skoro NIKT jej nie atakuje:-)?

mirka?

aamms

Post » Śro wrz 03, 2008 22:03

mirka_t pisze:Neigh jeśli masz sprawdzony dom stały dla kotki to nie ma sprawy i kotka pojedzie do Ciebie. Oczywiście jeśli ten dom stały zaakceptuje Aamms.

zaakceptowałam Neigh jako tymczas i wiem, że dom, który ona zaakceptuje, będzie ok..
Czyli wpisuję nr 5 dla Neigh..

A w takim razie dla Ciebie Mirka, która/y?

aamms

Post » Śro wrz 03, 2008 22:04

Neigh pisze:...

Kotka którą chce adoptować Sous_sol może jutro pojechać do Neris i będzie "po ptakach". Sous_sol ma transport dla kotki na sobotę i według mnie kotka powinna pojechać do niej.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro wrz 03, 2008 22:05

A jak nie zaakceptuje - tą ją zrzucę z niezabezpieczonego balkonu:-)
I zmuszę do co najmniej 2 wizyt przed i po adopcyjnych hihihi ( zaśmiała się złowieszczo).

Właśnie dostałam sms od Demi, że numer 14 ma już dom stały........tiaaa
fajnie.
Ostatnio edytowano Śro wrz 03, 2008 22:07 przez Neigh, łącznie edytowano 2 razy

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 03, 2008 22:05

aamms pisze:...A w takim razie dla Ciebie Mirka, która/y?

Pozostanę przy nr 4 i poczekam do jutra z kolejną decyzją.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro wrz 03, 2008 22:06

Neigh pisze:A jak nie zaakceptuje - tą ją zrzucę z niezabezpieczonego balkonu:-)
I zmuszę do co najmniej 2 wizyt przed i po adopcyjnych hihihi ( zaśmiała się złowieszczo).

Ha, teraz wiadomo jak załatwia się adopcje w Wa-wie. :wink:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro wrz 03, 2008 22:07

mirka_t pisze:
Neigh pisze:A jak nie zaakceptuje - tą ją zrzucę z niezabezpieczonego balkonu:-)

Ha, teraz wiadomo jak załatwia się adopcje w Wa-wie. :wink:[/quote

Noo wpadnij kiedyś.......poadoptujemy razem;-)

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]