Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Witaj krolowo moja- nowy wateczek, jaki mniamja tez cos dostane?
okazalo sie ze zabrali mi duzo swietlic i wstawili te dziewczynke, myslalam ze bede miala wiecej nadgodzin a tu, sama nie wiem czy mam te nadgodziny czy nie bo niby mam 21 godzin ale w tym pare swietlic a one liczone inaczej...to mnie chyba dyrekcja w konia zrobila, jeszcze jutro spojrze czy dobrze policzylam bo wczoraj plan sie zmienial co 5 minut
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:jestem
Hej Paulaaa!![]()
Dla Ciebie-rożen?![]()
nie chce, oddam innymzapomniałas
![]()
daj mi coś bardziej wege
Ależ proszę-
ależ dziekuję
Ja baaardzo lubię kukurydzkę..
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:jestem
Hej Paulaaa!![]()
Dla Ciebie-rożen?![]()
nie chce, oddam innymzapomniałas
![]()
daj mi coś bardziej wege
Ależ proszę-
ależ dziekuję
Ja baaardzo lubię kukurydzkę..
jaaa też
kalair pisze:moś pisze:Witaj krolowo moja- nowy wateczek, jaki mniamja tez cos dostane?
okazalo sie ze zabrali mi duzo swietlic i wstawili te dziewczynke, myslalam ze bede miala wiecej nadgodzin a tu, sama nie wiem czy mam te nadgodziny czy nie bo niby mam 21 godzin ale w tym pare swietlic a one liczone inaczej...to mnie chyba dyrekcja w konia zrobila, jeszcze jutro spojrze czy dobrze policzylam bo wczoraj plan sie zmienial co 5 minut
Łojejuniu..Zamieszanie masz troszkę..Jak już nadgoziny,to normalne,i coś z tego mieć..Popatrz dobrze!
![]()
I witaj koffana Mosiulku!![]()
Coś na ząbek?
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Witaj krolowo moja- nowy wateczek, jaki mniamja tez cos dostane?
Łojejuniu..Zamieszanie masz troszkę..Jak już nadgoziny,to normalne,i coś z tego mieć..Popatrz dobrze!
![]()
I witaj koffana Mosiulku!![]()
Coś na ząbek?
WoW, z mikrofali- niezdrowo ale co tam, dzieki![]()
no musze jutro dobrze spawdzic bo sie doliczyc nie moglam
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:juz słyszę za oknem alarmik![]()
buuuu
buuuuu.....![]()
no auto przyjechalo
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:juz słyszę za oknem alarmik![]()
buuuu
buuuuu.....![]()
no auto przyjechalo
I zabrali?
kalair pisze:Czemu niezdrowo? Nie bardziej, niż oglądanie tv![]()
Nie wiem, co tam jest,ale tu już wyobraźnia niech zadziała! Co lubisz!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:juz słyszę za oknem alarmik![]()
buuuu
buuuuu.....![]()
no auto przyjechalo
I zabrali?
auta nie![]()
kompa![]()
ale akurat jazdążylam szybciej zjesc kolacje![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:Czemu niezdrowo? Nie bardziej, niż oglądanie tv![]()
Nie wiem, co tam jest,ale tu już wyobraźnia niech zadziała! Co lubisz!
no tak slyszalam ale teraz wszystko niezdrowe..raz niezdrowa margaryna raz maslo![]()
to..moze ..być...chinszczyznaczuje to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 89 gości