hihi pisze:Mi teżBardzo bardzo
jak będę kiedys w okolicy to Ci podrzucę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:Mi teżBardzo bardzo
No chciałabym to zobaczyć!vadee pisze:hihi pisze:Mi teżBardzo bardzo
jak będę kiedys w okolicy to Ci podrzucę
hihi pisze:No chciałabym to zobaczyć!vadee pisze:hihi pisze:Mi teżBardzo bardzo
jak będę kiedys w okolicy to Ci podrzucę![]()
vadee pisze:hihi pisze:No chciałabym to zobaczyć!vadee pisze:hihi pisze:Mi teżBardzo bardzo
jak będę kiedys w okolicy to Ci podrzucę![]()
mnie czy żwirek?
trawa11 pisze:![]()
![]()
![]()
TO czyli Twoje "jak będziesz w okolicy"vadee pisze:trawa11 pisze:![]()
![]()
![]()
bo nie wiem, czy się obrazić, że woli żwirek, czy się obrazić, że jestem 'to'![]()
![]()
![]()
hihi pisze:TO czyli Twoje "jak będziesz w okolicy"
No właśnie dobrze wiem,ż eczego bys nie planowała,to i tak Ci po drodze nie będzievadee pisze:hihi pisze:TO czyli Twoje "jak będziesz w okolicy"
Dobra dobra![]()
zresztą wiesz, po drodze to ja do Ciebie nie mam, ale nigdy nic nie wiadomo, prawda?
hihi pisze:No właśnie dobrze wiem,ż eczego bys nie planowała,to i tak Ci po drodze nie będzie
Ale chyba nie za bardzo kochasz to morzevadee pisze:hihi pisze:No właśnie dobrze wiem,ż eczego bys nie planowała,to i tak Ci po drodze nie będzie
chciałabym zauważyć, że np. kocham polskie morze :>
hihi pisze:Ale chyba nie za bardzo kochasz to morzevadee pisze:hihi pisze:No właśnie dobrze wiem,ż eczego bys nie planowała,to i tak Ci po drodze nie będzie
no kiedy ostatnio byłaś tutaj w okolicy? Kiedy?vadee pisze:hihi pisze:Ale chyba nie za bardzo kochasz to morzevadee pisze:hihi pisze:No właśnie dobrze wiem,ż eczego bys nie planowała,to i tak Ci po drodze nie będzie
hę?Leo, Łaj?
hihi pisze:no kiedy ostatnio byłaś tutaj w okolicy? Kiedy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Del, MB&Ofelia, zuza i 140 gości