KRAK-VET: w sierpniu popieramy wolontariuszki z Łodzi

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Na które schronisko powinniśmy Twoim zdaniem głosować w sierpniu?

Ankieta wygasła Pt sie 15, 2008 22:14

1. Wolontariuszki schroniskowe z Łodzi
67
77%
2. Azyl św Franciszka z Konstancina
2
2%
3. Fundacja Biuro Lobbingu Prozwierzęcego z Warszawy
0
Brak głosów
4. Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie z Ostródy
12
14%
5. Schronisko Bożeny Wahl "Ostatnia Szansa"
0
Brak głosów
6. Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami, Oddział w Szczecinie
0
Brak głosów
7. Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami, Koło w Płocku
0
Brak głosów
8. Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt przy ul. Łaszczyka w Bytomiu-Miechowicach
0
Brak głosów
9. Schronisko Sara w Orzechowcach
4
5%
10. Schronisko w Żywcu
2
2%

Liczba głosów : 87

Post » Pon wrz 01, 2008 22:41

A ja myślałem, że w systemie demokratycznym wolne wybory są zawsze, a nie tylko co drugie. I podtrzymuję to, co pisałem wcześniej - jeśli rzeczywiście całe forum miau popiera układ z dogo, to kandydat z dogo wygrałby bez problemu.
A jeśli zaproponowanie ankiety jest nie fair, to inaczej rozumiemy pojęcie bycia fair. To jednak żadna tragedia, więc nie będę kontynuował dyskusji.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto wrz 02, 2008 8:01

sanna-ho pisze:to ja już nie rozumiem :roll:

myślałam, że robimy tak: co 2 miesiąc ankieta i wybieramy kandydata z miau, na którego wspólnie głosuje miau i dogomania. A co 2 miesiąc - dogamaniacy ustalają swoimi metodami, kogo chcą poprzeć, a miau popiera ich wybór.

Gem - a Ty chcesz robić ankietę czy popieramy kandydata dogomanii?
Bo mnie się to wydaje nie fair, skoro oni po prostu akceptują naszych kandydatów.

trochę się pogubiłam :spin2: i proszę o wyjaśnienie, jeśli coś przekręciłam

nic nie przekręciłaś, rozumiałaś dobrze :D

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Śro wrz 03, 2008 11:10

Anuk pisze:Gratulacje!!!!
I mój mały postulat, do dyskusji już teraz!
W następnym "naszym" miesiącu
GŁOSUJMY NA COŚ MAŁEGO!
Małe schronisko, azyl, organizację... MAŁYM TRUDNIEJ!
A dla małej organizacji zastrzyk, który mogą otrzymać od Krakvetu byłby bardzo duży.
Nie mam na myśli żadnej konkretnej instytucji: ot, rzucam pomysł do dyskusji.

To może na moje koty: Fotkę, Franulka i Figę. Bardzo mały azyl. A zastrzyk od Karkvetu wielki.
:lol:

Serdeczne gratulacje wygranej i podziękowania za ogrom pracy włożony przez wolontariuszki z Łodzi w ratowanie koteczków.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Śro wrz 03, 2008 11:19

Gem. W takim przypadku we wrześniu ankieta nie potrzebna. Głosujemy na kandydata dogomanii. Proszę o ankietę w październiku.
Osoba mająca konto na dogomanii proszona o poinformowanie tamtejszej społeczności o naszej decyzji. O ile jest taka zgoda.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro wrz 03, 2008 11:53 KRAK-VET: w sierpniu popieramy wolontariuszki z Łodzi

Z wielka przyjemnościa poinformuję,że miau dzielnie będzie wspierac kandydata wskazanego przez dogo.To b.b.b.fajnie :P
Elżbieta
Elżbieta

Post » Śro wrz 03, 2008 15:58

No i super :D

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Sob wrz 06, 2008 2:18

Nie jestem zarejestrowany i nie bywam na dogomanii.pl. Czy ktoś z miau wie, jak przebiega wyłanianie kandydata, którego będziemy popierać we wrześniowym głosowaniu w Krakvecie?
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Sob wrz 06, 2008 7:31 KRAK-VET: w sierpniu popieramy wolontariuszki z Łodzi

No to zapraszam najserdeczniej na dogomanię!
Narazie wyborów tudzież kłótni na dogo nie ma.Pilnuję sprawy.Powinien być Emir i zrobię wszystko by był.
To fundacja jakich naprawdę mało w Polsce.Wyjątkowa.Aktualnie wraz z ze Stowarzyszeniem Arka zajmuje się sprawą pseudoprzytuliska Biedrzyckiej...
Elżbieta
Elżbieta

Post » Sob wrz 06, 2008 8:01

Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Sob wrz 06, 2008 9:03 Re: KRAK-VET: w sierpniu popieramy wolontariuszki z Łodzi

Elżbieta pisze:No to zapraszam najserdeczniej na dogomanię!
Narazie wyborów tudzież kłótni na dogo nie ma.Pilnuję sprawy.Powinien być Emir i zrobię wszystko by był.
To fundacja jakich naprawdę mało w Polsce.Wyjątkowa. Aktualnie wraz z ze Stowarzyszeniem Arka zajmuje się sprawą pseudoprzytuliska Biedrzyckiej...
Elżbieta

:roll: :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 08, 2008 1:52

Gem. Chyba warto zmienić tytuł wątku. Niech będzie np. "we wrześniu głosujemy na kandydata dogomanii". Dziękuję Ci.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Pon wrz 08, 2008 1:56

Elżbieta i Montes. Dziękuję za odpowiedź i zaproszenie. Gdy dogomaniacy wybiorą swojego kandydata nie omieszkajcie poinformować o tym w tym wątku. Będziemy głosować w Karvecie i apelować o poparcie ma miau.pl.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Wto wrz 09, 2008 0:38

Waldemar pisze:Gem. Chyba warto zmienić tytuł wątku. Niech będzie np. "we wrześniu głosujemy na kandydata dogomanii". Dziękuję Ci.

Waldemar. Nie zmienię tytułu wątku. Znajduje się w nim słowo [Ankieta], która rzeczywiście w sierpniu się odbyła. We wrześniu nie, a to właśnie sugerowałby nowy tytuł.
Proponuję, by powstał nowy wątek dotyczący wrześniowego głosowania na forum KRAK-VETU. W tytule jego założyciel może zamieścić sugerowany przez Ciebie apel.
A co do podziękowań - to ja dziękuję tym, którzy wzięli udział w ankiecie i demokratycznym wyborze kandydata forum miau.

Ten wątek spełnił już swoje zadanie. Jako jego założyciel proszę moderatora o zamknięcie i "odklejenie".
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto wrz 09, 2008 0:49

...
Ostatnio edytowano Śro sty 23, 2013 23:13 przez sanna-ho, łącznie edytowano 1 raz

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Wto wrz 09, 2008 6:22

Gem - przecież ten wątek możemy wykorzystać za miesiąc wybierając październikowego kandydata :) Jeśli w Twojej ocenie demokratycznie kulejemy to może tolerancją podgonimy ;)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

[poprzednia][następna]