dobry homepata poszukiwany! okolice Warszawy

Informacje i opinie o lekarzach weterynarii, klinikach i gabinetach.

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sie 30, 2008 12:25 dobry homepata poszukiwany! okolice Warszawy

witam serdecznie; przepraszam, że zakładam kolejny temat ale moje pytanie jest dość specjalistyczne - bo szukamy wyraźnie homeopaty... kocur ma przewlekłe zapalenie górnych dróg oddechowych i raz jest lepiej raz jest gorzej - w zależności od różnych czynników, zauważyłam że również temperatury i wilgotności otoczenia (!!); nie chcemy raz po raz walić go antybiotykami więc szukamy czegoś raczej osłonowego i na ogólną poprawę stanu kota żeby kichanie krwią tej zimy się nie rozpoczęło... druga sprawa jest taka że na jednym z kotów pojawiły się grzybki i szukamy czegoś osłonowego dla reszty stadka (i psa) - szczególnie że zamierzamy doszczepić jedną pannę - a koty jak to koty po szczepieniach osłabione... uff mam nadzieję że nie wyszło zbyt chaotycznie, z góry dziękuję za wszelkie warszawskie (głównie lewobrzeżne :wink:) namiary. pozdrawiam!

znikam

Od: Śro mar 12, 2008 20:51

Post » Wto wrz 02, 2008 16:51

to nie wawa ale zawsze mozna tez poradzic sie telefonicznie:
http://www.lecznica-homeopatia.pl/kontakt.html

ksiązeczka
Homeopatia w leczeniu kotów
Barbara Rakow
Oficyna Wydawnicza Multico, Warszawa 1994

oraz
Wawer S.C. Klinika Małych Zwierząt
Adres: 27 Grudnia 5a, 04-665 WARSZAWA

Telefon: 022-8120073
Choroby wewnętrzne, chirurgia, ortopedia, szczepienia, rtg, laryngologia, homeopatia, dietetyka.

karunia

Od: Pon kwi 26, 2004 22:10

Post » Wto wrz 02, 2008 20:04

dzięki :D

książeczki poszukamy, mam nadzieję, że się uda gdzieś ją złapać!

i chyba wybierzemy się na ten Wawer, na razie mam problemy wielkie z bezdomniakami (psami) i na to mi schodzi cały czas i energia ale liczę na to że jakoś nam ta lecznica pomoże...

znikam

Od: Śro mar 12, 2008 20:51