Hahaha, bo mi się ten skrót kojarzy z tym jak znajoma nazywała kotkę przez streylkąkalair pisze:
Nie, to nie skrót.Ma na imię Lafi. I zdrobnienia-Lafink, Lafisia,Lafizdrol-jak nabroi..
![]()

"Ty mała LAFIRYNDO"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hahaha, bo mi się ten skrót kojarzy z tym jak znajoma nazywała kotkę przez streylkąkalair pisze:
Nie, to nie skrót.Ma na imię Lafi. I zdrobnienia-Lafink, Lafisia,Lafizdrol-jak nabroi..
![]()
Niee... póki co młoda nie zajarzyła jak to otwierać :>kalair pisze:hihi pisze:Mam nadzieje, że nmy wygramy :>kalair pisze:[Będzie qpka,będzie!![]()
Ciekawe,kto wygra zakład!![]()
Trzeba kotu wytłumaczyć, że jak nie będzie otwierać klatki to będzie dobre amku w nagrode![]()
![]()
I jak? Już wiadomo, kto wygrał?
ewung pisze:Dzień dobry piękne Krecie
chciałam Was zaprosić na bazarek na którym są kocie wisorki zrobione przeze mnie a pieniążki mają iść na pomoc miedzy innymi pewnej uroczej szylkreci Tosi
KOCIE WISIORKI decoupage dla kociaków u Anny Rylskiej
Nelly pisze:kalair pisze:hihi pisze:Biegunki niet, ale i qpki od wczoraj nie byłoMam nadzieję, że po powrocie do domu będzie.
do czego to doszło, żeby człowiek się z kociek qpki cieszył
Właśnie tu jest pewna specyfika..Qpki to baaaardzo wyczekiwana rzecz na forum
Dodam jeszcze, ładne qpkiBo bywają też brzydkie. Tak ładne qpki to duże szczęście
Chyba nigdzie nie ma tyle o qpkach co na miau
no może jak ktoś robi w laboratorium, ciekawe jak tam na to mówią swoją drogą. Może "materiał twardy"
No, ale cieszyć się z qopki, to tylko tu
hihi pisze:Hahaha, bo mi się ten skrót kojarzy z tym jak znajoma nazywała kotkę przez streylkąkalair pisze:
![]()
"Ty mała LAFIRYNDO"
hihi pisze:Niee... póki co młoda nie zajarzyła jak to otwierać :>kalair pisze:hihi pisze:Mam nadzieje, że nmy wygramy :>kalair pisze:[Będzie qpka,będzie!![]()
Ciekawe,kto wygra zakład!![]()
Trzeba kotu wytłumaczyć, że jak nie będzie otwierać klatki to będzie dobre amku w nagrode![]()
![]()
I jak? Już wiadomo, kto wygrał?
Uspokoiłas mniekalair pisze:hihi pisze:Hahaha, bo mi się ten skrót kojarzy z tym jak znajoma nazywała kotkę przez streylkąkalair pisze:
![]()
"Ty mała LAFIRYNDO"
Z lafiryndą nie ma nic wspólnego!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości