hihi pisze:Przytupały się moje ulubione kotecki dwaMereth pisze:Witanko kalair i kretki

Witaj hihi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:Przytupały się moje ulubione kotecki dwaMereth pisze:Witanko kalair i kretki
kalair pisze:hihi pisze:Biegunki niet, ale i qpki od wczoraj nie byłoMam nadzieję, że po powrocie do domu będzie.
do czego to doszło, żeby człowiek się z kociek qpki cieszył
Właśnie tu jest pewna specyfika..Qpki to baaaardzo wyczekiwana rzecz na forum
To dobrze, że nie jestem w tym moim szczęsciu qpkowym osamotnionaNelly pisze:kalair pisze:hihi pisze:Biegunki niet, ale i qpki od wczoraj nie byłoMam nadzieję, że po powrocie do domu będzie.
do czego to doszło, żeby człowiek się z kociek qpki cieszył
Właśnie tu jest pewna specyfika..Qpki to baaaardzo wyczekiwana rzecz na forum
Dodam jeszcze, ładne qpkiBo bywają też brzydkie. Tak ładne qpki to duże szczęście
Chyba nigdzie nie ma tyle o qpkach co na miau
no może jak ktoś robi w laboratorium, ciekawe jak tam na to mówią swoją drogą. Może "materiał twardy"
No, ale cieszyć się z qopki, to tylko tu
ewa74 pisze:kalair pisze:ewa74 pisze:kalair pisze:ewa74 pisze:kalair pisze:Ależ mi się nie chce dzisiaj iść do pracy..okropnie, strasznie,wyjątkowo, bardzo bardzo nie chce mi się iść do pracy!!! To normalne?![]()
![]()
To normalne. Gorzej, gdybyś chciała lecieć do roboty z uśmiechem na ustach![]()
Bondżiorno kreciastym
Masz rację...Gdybym leciała z uśmiechem, to chyba po drodze do psychiatry!![]()
![]()
![]()
I guten morgen Ewa!![]()
![]()
![]()
Proszę-Lafisia Cię wita!
Dzienkujem! Lafi pięknota
Proszem!Koty som chyba merytoryczne..
![]()
![]()
No pewnie![]()
![]()
hihi pisze:Mam nadzieje, że nmy wygramy :>kalair pisze:[Będzie qpka,będzie!![]()
Ciekawe,kto wygra zakład!![]()
Trzeba kotu wytłumaczyć, że jak nie będzie otwierać klatki to będzie dobre amku w nagrode![]()
![]()
kristinbb pisze:
Dziękuję za wczorajszą Lafinkę....![]()
![]()
cmok..cmok...szylkretkom...
dzieńdoberek dzisiejszy...![]()
Właśnie moje czarne obie koteczki
dokumentnie rozpracowały rolkę papieru...![]()
![]()
Trzecia w tym tygodniu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości