Kaprys2004 pisze:Śmieszne są te nasze zwierzaczki i jakże wdzięczne do zatrzymania w kadrze.. I Nika i Bisco są prześliczne. Ile Nika ma miesięcy? Wygląda na młodą kicię. Tyle przepięknych zdjęć masz u siebie w wątku i tak cudownie opowiadasz, że nie trzeba czytać książekNo, chyba, że ktoś chce się dosmucić, to musi zacząć czytać inne wątki
albo książki
Dziekuje bardzo Kaprysku za uznanie mojego pisania i fotek. Fotografia to moja pasja.. Czasem uda mi sie zlapac jakies mile dla oka ujecie
Nika ma 21 mc, wiec tez jeszcze pobrykuje, ale Bisco jest sztrasnie namolny.. i czasami bidulka ma go dosc (ale sie nie dziwie
Kaprys2004 pisze:Co do tematu jajecznego: Miszka jest z kwietnia, tak jak Goferek i Bisio. Był kastrowany na początku czy w połowie grudnia, czyli miał 8 miesięcy. W USA kastrują nawet takich młodzieńców jak nasze kiciusie, ale w Polsce czeka się prawie do ostatniej chwili przed momentem znaczenia terenu lub w innej wersji - do pierwszego znaczenia terenu (choć kotek może polubić to robić). Ja polecę i tym razem pierwszym schematem; nie chcę kusić losu, czyli pewnie w grudniu. Misza wtedy świetnie to zniósł, raczej nie zauważył zmiany, bawił się jak zwykle, zamiast się załamać
Bisco jest z maja, jest troszke mlodszy od Goferka. Tez nie chcialabym zeby zaczal znaczyc.. zeby mu sie nie spodobalo..
Pozdrowka gorace i milego urlopowania!!!

absolutnie cudne