Do Gospodarzy i Gości wątków kocio-pogaduszkowych :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 30, 2008 19:26

Jana pisze:Tu i ówdzie pojawiły się długaśne posty wywodzące się chyba z jakiegoś uwielbienia teorii spiskowych, gdzie dość wyraźnie napisano kto to są "my" a kto "oni" :roll: Normalnie Archiwum X :lol: :lol: :lol:

długaśne posty wywodziły się z dużej niechęci do owadów latających. To pewnie też doczytałaś jako omijająca szerokim łukiem wątki gadulcowe? :wink:
To, że nie widzisz w tym wątku podstaw do negatywnych emocji akurat nie jest chyba dziwne biorąc pod uwagę, że sama w innym wątku chciałaś przeglądać zawartość cudzych kieszeni. Przy nim niewinne pytanie czy dacie się zaprosić to rzeczywiście nic wielkiego.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob sie 30, 2008 19:44

OK
Myślę, że sprawa się wyjaśniła.
Nowe podforum nie jest potrzebne.

Czy będzie mozna wprowadzić tagi orzeknie Admin.
Dziękuję za udział w wątku. :)
Myślę, że pora go zamknąć.
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Sob sie 30, 2008 19:45

Beata pisze:o rany :lol: :lol: :lol:

ale czy ktos doczytal, ze prawie nikt nie jest za odrebnym forum? :wink:

Ale żeby się, co do tego, upewnić, przydałoby się przynajmniej głosowanie w formie ankiety zrobić.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Sob sie 30, 2008 19:50

Z góry przepraszam za OT,ale nie podoba mi się to,co pisze Pluszak...Szukałam kociaka na Kociarni i miałam konkretne wymagania,mimo przeczytania paru książek o kotach pytałam na forum,czemu nie Whiskas (w książkach o tym nie piszą) i wołałam pomocy,gdy kotka siusiała mi do łóżka,nie pomnę innych zarzutów,ale zapewne też bym pasowała do opisu "pacanka niedoczytanego"...Miałam to szczęście,że trafiłam na życzliwych forumowiczów,którzy cierpliwie wyjaśniali,radzili,tłumaczyli.Rozumieli,że można NIC nie wiedzieć,doceniali,że się wiedzieć CHCE.Za to im serdecznie dziękuję.To dzięki nim jest szansa,że ktoś wyrzuci raczej kanapę niz kota...

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob sie 30, 2008 19:54

dyskusja wyczerpala juz raczej temat watku
w zwiazku z tym zamykam
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

[poprzednia]