kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannicami wieczorową pora !!!
Hallo wieczorkiem! Jak panienki?
Aaa kręcą sie gdzieś w pobliżu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannicami wieczorową pora !!!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannicami wieczorową pora !!!
Aaa kręcą sie gdzieś w pobliżu, wiesz Kalair jakoś mi sie nie chce pisać w naszym wątku .........
moś pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannicami wieczorową pora !!!
Aaa kręcą sie gdzieś w pobliżu, wiesz Kalair jakoś mi sie nie chce pisać w naszym wątku .........
Bubor? kcesz w dooppke?
kalair pisze:Nikomu się już nie podobam?![]()
moś pisze:kalair pisze:Nikomu się już nie podobam?![]()
Mnie sie podobasz, mnie
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Tymczasowy podpis jak ponizej
ŚLICZNY!!!!!!!!!!!!![]()
A dziekowac, dziekowac!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannicami wieczorową pora !!!
bubor pisze:moś pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannicami wieczorową pora !!!
Bubor? kcesz w dooppke?
Za cooo.............
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannicami wieczorową pora !!!
No coś Ty..To ja też mam przestać?
moś pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Witaj Kalair z pannicami wieczorową pora !!!
Bubor? kcesz w dooppke?
kalair pisze:
A co, Mosie śpią?Bo nie zauważyłam..
![]()
![]()
Dorota pisze:moś pisze:kalair pisze:Nikomu się już nie podobam?![]()
Mnie sie podobasz, mnie
Pierwszy bylem!![]()
M.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości