25 'PERSÓW, BARDZO WAŻNE - do DT i DS - str. 55.. zajrzyjcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 30, 2008 14:50

Ania. Superrr...Ja sie piszę. Dam Ci jeszcze znać.
MIKUŚ

Post » Sob sie 30, 2008 15:08

No to teraz muszę zaczekać na ostateczną decyzję Demi,czy biała pójdzie do mnie.Demi pisała o sterylce kotki pod koniec tygodnia,a zaraz po zabiegu kotka chyba nie powinna podróżować,w takim wypadku Demi musiała by się zgodzić na to,że sterylka była by już u mnie(chyba,że wcześniej się ją ciachnie).Ania_J,jesteś chyba naszą jedyną nadzieją :) Była bym bardzo wdzięczna za ewentualne przewiezienie kotki,transporter bym dostarczyła.

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Sob sie 30, 2008 15:16

vena&vivi pisze:Widze, że szybko domki stałe się zgłaszają więc mój tymczas w Toruniu średnio potrzebny. Poszperam za jakimiś bidkami co tymczasu potrzebują, może macie takie??

Matahari z Bydgoszczy szuka. Wątków ma kilka - na kotach i na bazarku, więc w miarę łatwo namierzyć.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sie 30, 2008 15:22

Shishka- chcesz białą, to jest twoja :wink: Najbardziej ją lubie z całej dotychczasowej bandy bo okropna przytulanka!
Oczywiście, ze się zgodzę na sterylkę u ciebie- mi było by dzieki temu o wiele łatwiej, bo bedzie wiecej miejsca! Ale oczywiscie oświadczenie od weta itp- wiemy o co chodzi;) Tak co by niedomówień nie było, bo po co nam zwarcia.

Ja niestety z transportem odpadam, dlatego tak panikuje, bo ostatnia tura, którą by mi przywieźli to wtorek- chciała bym wszystkie już wziąć i było by mniej stresu. A łazienka wszystkich niestety nie pomieści.

Wszystkie dt są bardzo potrzebne, tylko, że z transportem jest wieczny problem... niestety :(
"Na świecie jest takie miejsce , które Cię potrzebuje i takie , w którym Ty potrzebujesz być. Zobacz jak się spotykają" Hilda Charlton

demi

Od: Pt lip 27, 2007 21:17

Post » Sob sie 30, 2008 15:29

no to świetnie :) Oświadczenie załatwię,chociaż nie wiem jak to wygląda,ale weterynarz pewnie będzie wiedział.damy radę :) Teraz tylko pytanie do Ani_J,czy napewno ten transport będzie i w razie czego kiedy mam dostarczyć transporter.
Ostatnio edytowano Sob sie 30, 2008 15:59 przez Shishka, łącznie edytowano 1 raz

Shishka

Post » Sob sie 30, 2008 15:30

Zgłaszają się pierwsze persiki, które znalazły domek
mamucik1 pisze:
Już bym po nie jechała :love:
I tak zrobiłam.

Droga z Chrzanowa do Wrocławia zajęła mi 2,5 godziny, a przejazd przez Wrocław do Demi kolejne 2 godziny :evil:
Wieczorem 4 kociaste były już u mnie.
Podróż zniosły świetnie. Są niesamowicie łagodne, miziaste i zaniedbane.

Rano już pobiegłyśmy z córką do weta, aby je zbadać i umówić na sterylkę. Wynik oględzin: wychudzone i osłabione, z futra trzeba wyciąć kołtuny :( . Łupież jest silny, ale na szczęście futro bez pasożytów. Przed zabiegiem mam je przez 2 tygodnie "odkarmić".

Najmniejsza z kotek

Obrazek

Największa koteczka. Nie wiem jaki to kolor?
Obrazek

Kocurek i kotka

Obrazek

Są trochę smutne, ale chętnie dają się głaskać i zaraz mruczą. Gorzej z czesaniem. Po paru minutach tracą cierpliwość. Chciałabym je jak najszybciej wykąpać, ale chyba nie dadzą mi się tak szybko wyczesać.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

mamucik1

Od: Czw lip 24, 2008 9:33

Post » Sob sie 30, 2008 15:35

Trochę większe zdjęcie ślicznej parki

Obrazek

mamucik1

Od: Czw lip 24, 2008 9:33

Post » Sob sie 30, 2008 15:54

Shishka pisze:no to świetnie :) Oświadczenie załatwię,chociaż nie wiem jak to wygląda,ale powiem weterynarz pewnie będzie wiedział.damy radę :) Teraz tylko pytanie do Ani_J,czy napewno ten transport będzie i w razie czego kiedy mam dostarczyć transporter.

Oswiadczenie to dwa zdania:) Że w ten i ten dzień taki i taki kot został ciachnięty;) Wszystko telefonicznie czy jakos dogadamy!

Proszę bardzo Mamucikowe kociaczki :D SUPER!!!!
"Na świecie jest takie miejsce , które Cię potrzebuje i takie , w którym Ty potrzebujesz być. Zobacz jak się spotykają" Hilda Charlton

demi

Od: Pt lip 27, 2007 21:17

Post » Sob sie 30, 2008 15:57

No taki jakiś popiel z domieszką rudego,na niektórych zdjęciach futerko wydawało się bardziej szylkretowe,może to taki popielaty szylkrecik :)

Shishka

Post » Sob sie 30, 2008 16:07

naamah pisze:Bony na sterylkę na ul. Olbrychta (o ile dobrze pamiętam) będą 5-6 września więc nie ma sensu płacić jak bon jest darmowy z UM :)

Hm. A jak zalatwisz sobie bon na sterylke, skoro koty nie sa z naszego miasta? Pytam, bo sama bym skorzystala dla tymczasa, ktory ma przyjechac..
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Sob sie 30, 2008 16:12

mamucik1 pisze:
Obrazek

Śliczna ... blukremka :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob sie 30, 2008 16:19

Shishka, Demi macie PW :)
Obrazek

Ania_J

Od: Wto paź 23, 2007 22:41

Post » Sob sie 30, 2008 16:21

Avian pisze:
mamucik1 pisze:
Obrazek

Śliczna ... blukremka :D

Jak dla mnie to niebieska szylkretna :D ale nie wiem czy to na pewno fachowa nazwa :roll: kociaki wszystkie piękne :love:
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Sob sie 30, 2008 16:21

Edzina pisze:
naamah pisze:Bony na sterylkę na ul. Olbrychta (o ile dobrze pamiętam) będą 5-6 września więc nie ma sensu płacić jak bon jest darmowy z UM :)

Hm. A jak zalatwisz sobie bon na sterylke, skoro koty nie sa z naszego miasta? Pytam, bo sama bym skorzystala dla tymczasa, ktory ma przyjechac..

:aniolek: tajemnica :wink:

Napisałam Ci pw :)

naamah

Od: Wto gru 18, 2007 16:37

Post » Sob sie 30, 2008 19:28

:oops: Dziewczyny nie wiem co napisać...
Demi przepraszam,zdeklarowalam sie ze będe mieć domek dla jednej kici...niestety kilka godzin temu dzwonila narzeczona wujka mial wypadek :cry: ,i na chwile obecną nie są w stanie wziąśc kota/kotki :( .
Bardzo przepraszam.

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

[poprzednia][następna]