ale czy ktos doczytal, ze prawie nikt nie jest za odrebnym forum?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaBeata pisze:o rany![]()
![]()
![]()
Beata pisze:o rany![]()
![]()
![]()
Fri pisze:Beata pisze:o rany![]()
![]()
![]()
ale co się mleko wylało, to kilka róż poszło z dymem...
Beata pisze:niektore reakcje mocno przesadzone byly chyba![]()
Fri pisze:i dlatego dziwi mnie, że dążąc do wyodrębnienia wątków pomocowych z podforum "Koty-pogaduszki" nie poproszono o założenie podforum "Koty-pomoc", tylko poproszono blogi (których niby to jest większość dominująca i spychająca), żeby się wyniosły na nowe, stworzone tylko dla nich podforum (towarzysko-plotkarskie) a Koty dostałyby wtedy zapewne nowy adekwatny podtytuł...
Fri pisze:ale co się mleko wylało, to kilka róż poszło z dymem...
casica pisze:Fri pisze:i dlatego dziwi mnie, że dążąc do wyodrębnienia wątków pomocowych z podforum "Koty-pogaduszki" nie poproszono o założenie podforum "Koty-pomoc", tylko poproszono blogi (których niby to jest większość dominująca i spychająca), żeby się wyniosły na nowe, stworzone tylko dla nich podforum (towarzysko-plotkarskie) a Koty dostałyby wtedy zapewne nowy adekwatny podtytuł...
Fri na Bóg Miły, czy my czytamy inny wątek??????Albo może o czymś nie wiem????
Nie zauważyłam, żeby ktokolwiek prosił kogokolwiek o wyniesienie się. Padło pytanie a propos usprawnienia, większość osób opowiedziała się za pozostaniem wątków towarzyskich na KOTACH i tyle. Dziewczyna, założycielka ZAPYTAŁA - co o tym myślicie. Gdzie tu jest wyrzucanie? Dlatego tak mnie dziwią, te niewspółmierne zupełnie do podniesionej kwestii reakcje.
I chyba powoli wykluwa się idea stworzenia osobnego podforum o kocio-towarzyskim charakterze![]()
Czy dalibyście się zaprosić ze swoimi wątkami własnie tam?
ana pisze:Kto to są "my" i "wy"?Fri pisze: zrozumiałam: Koty są nasze, wam zrobimy podforum
Tak, ponieważ trudno odgórnie ustalić charakter wątków, dlatego rozważając pomysł odrębnego forum sugerowałam, że to Gospodarz wątku jest w stanie określić jego charakter i poinformować Moderatorów czy sobie życzy przeniesienia na nowe miejsce.Fri pisze:też jestem ciekawa, bo - jak rozumiem - "dalibyście" było skierowane do ochotników?
ana pisze:/../
/../Może lepiej, jeśli w tym miejscu zgłosiliby się Gospodarze, życzący sobie przeniesienia swoich "kociokącików" na takie nowe forum (gdyby powstało)?
casica pisze:Fri pisze:ale co się mleko wylało, to kilka róż poszło z dymem...
Gdzie??? Gdzie to mleko rozlane i te ścięte róże?
edit: oops spalone róże
ana pisze:Tak, ponieważ trudno odgórnie ustalić charakter wątków, dlatego rozważając pomysł odrębnego forum sugerowałam, że to Gospodarz wątku jest w stanie określić jego charakter i poinformować Moderatorów czy sobie życzy przeniesienia na nowe miejsce.Fri pisze:też jestem ciekawa, bo - jak rozumiem - "dalibyście" było skierowane do ochotników?
EDIT.
Zresztą napisałm to już w pierwszym wątku:ana pisze:/../
/../Może lepiej, jeśli w tym miejscu zgłosiliby się Gospodarze, życzący sobie przeniesienia swoich "kociokącików" na takie nowe forum (gdyby powstało)?
Sądziłam, że to jednoznaczy komunikat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 130 gości