Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:Zaraz zadzwonię do lecznicy z prośbą o test PP
Kasia_S pisze:Satoru pisze:Zaraz zadzwonię do lecznicy z prośbą o test PP
a jest sens tak wcześnie robić? tzn nie znam się, czy wyjdzie coś w takiej ewentualnej wczesnej fazie?
Satoru pisze:Kasia_S pisze:Satoru pisze:Zaraz zadzwonię do lecznicy z prośbą o test PP
a jest sens tak wcześnie robić? tzn nie znam się, czy wyjdzie coś w takiej ewentualnej wczesnej fazie?
Kasiu - a jakie szanse ma dom w związku z cmentarną psychozą?:/
edit: Niestety nie mogę się dodzwonić na Zytnią, wiec jakby ktos mogl i poprosil o zrobienie testu bylabym wdzieczna. Teraz ide do roboty, a mam teraz takie jazdy ze i przez tel nie pogadam:/
genowefa pisze:Satoru pisze:genowefa pisze:A ile toto ma, że płci się nie dało rozpoznać?
na pewno się dało, tylko nie zwrocono na to uwagi
Acha, już bałam, że obojnak
jola_pik pisze:Płeć można łatwo sprawdzić (może ta metoda jest wam już znana, ale na wszelki wypadek podpowiadam): stawiacie przed kociątkiem miskę z jedzeniem i obserwujecie: jeśli zjadł - , to znaczy, że chłopiec; jeżeli zjadła - to dziewczynka. Proste, prawda ?![]()
![]()
PS: moje umiejętności w zakresie określania płci kotów już wykazałam w wątku Pana Kota Oczko (który wstępnie był koteczką).
Julka_ pisze:plec niestety nadal nie znana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1431 gości