mhm, też samekalair pisze:pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
Czyli fruwające robaki! Tfu..owady!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mhm, też samekalair pisze:pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
A jak to dZiała????pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
najczesciej siedzi na scianiehihi pisze:A jak to dZiała????pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
Hahahahahahahahah, to ja wiem i... to chyba ulubione stworzenie młodejpluszak pisze:najczesciej siedzi na scianiehihi pisze:A jak to dZiała????pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
hihi pisze:Hahahahahahahahah, to ja wiem i... to chyba ulubione stworzenie młodejpluszak pisze:najczesciej siedzi na scianiehihi pisze:A jak to dZiała????pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
Moj Głupek ma cały ogon ciemny, a końcówkę jasną i.... jest przekonana, że ta jasna końcówka to nie jest jej, więc atakuje zacieklevadee pisze:hihi pisze:Hahahahahahahahah, to ja wiem i... to chyba ulubione stworzenie młodejpluszak pisze:najczesciej siedzi na scianiehihi pisze:A jak to dZiała????pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
![]()
moja gania, ale jeszcze nie umie złapać. póki co najukochańsza zabawka to jednak własny ogonek jesti większe koty
hihi pisze:Ja wiem, że gumki, nitki, wełny, anielskie włosie i cała reszta, wiem, wiem i pilnuję młodejkalair pisze:Gumek Hihi to pilnuj...są niebezpieczne dla kotów..Podobnie jak folie wszelkiego rodzaju.![]()
Oczywiście, że to gadzi pomiot!To w genach jest!
![]()
hihi pisze:Moj Głupek ma cały ogon ciemny, a końcówkę jasną i.... jest przekonana, że ta jasna końcówka to nie jest jej, więc atakuje zacieklevadee pisze:hihi pisze:Hahahahahahahahah, to ja wiem i... to chyba ulubione stworzenie młodejpluszak pisze:najczesciej siedzi na scianiehihi pisze:A jak to dZiała????pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
![]()
moja gania, ale jeszcze nie umie złapać. póki co najukochańsza zabawka to jednak własny ogonek jesti większe koty
A much ytylko gania, bo narazie za nisko skacze![]()
Moja jak juz przegryzie to traci zainteresowanie.kalair pisze:hihi pisze:Ja wiem, że gumki, nitki, wełny, anielskie włosie i cała reszta, wiem, wiem i pilnuję młodejkalair pisze:Gumek Hihi to pilnuj...są niebezpieczne dla kotów..Podobnie jak folie wszelkiego rodzaju.![]()
Oczywiście, że to gadzi pomiot!To w genach jest!
![]()
Ja już jestem na tym punkcie przwrażliwiona..Sprawdzam namiętnie, czy gdzieś nie leży coś,co mogłyby połknąć.
pluszak pisze:mhm, też samekalair pisze:pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
Młoda jest, to jeszcze nisko skacze, ale wygląda na taką, co to będzie porządnie skakaćkalair pisze:hihi pisze:Moj Głupek ma cały ogon ciemny, a końcówkę jasną i.... jest przekonana, że ta jasna końcówka to nie jest jej, więc atakuje zacieklevadee pisze:hihi pisze:Hahahahahahahahah, to ja wiem i... to chyba ulubione stworzenie młodejpluszak pisze:najczesciej siedzi na scianiehihi pisze:A jak to dZiała????pluszak pisze:robalkami plus skrzydełkahihi pisze:Czym są fruwacze?pluszak pisze:[mhm, exactly. właścicielka wędki nie protestowałabardziej zajmowały ją fruwacze
![]()
A much ytylko gania, bo narazie za nisko skacze![]()
Za nisko? Niemożliwe! Moje mają wyskoki , że ho ho!
Krajanko Ty moja, ja niemal po sąsiedzku powiem Ci dzień dobry i zapytam czy w razie pytań lokalnych mogę męczyć PW?kristinbb pisze:Kurczę teraz nie wiem czy powiedzieć Dzień dobry...![]()
Bo chyba już nie wolno...![]()
Chyba trzeba wyrzucić do lamusa i te trzy czarodziejskie słowa:
proszę, dziękuję i przepraszam.
No bo może to też nie wolno???![]()
Pogubiłam się...![]()
kristinbb pisze:Kurczę teraz nie wiem czy powiedzieć Dzień dobry...![]()
Bo chyba już nie wolno...![]()
Chyba trzeba wyrzucić do lamusa i te trzy czarodziejskie słowa:
proszę, dziękuję i przepraszam.
No bo może to też nie wolno???![]()
Pogubiłam się...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości