K-ów,kolejne chore maluszki wzięte ze schronu,umierają nam:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 28, 2008 13:44

w nocy powinno zaczac znikac

to jedzenie
i woda
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw sie 28, 2008 17:36

czy osoby, które znają mnie dłużej (zwlaszcza osobiście) mogą wytłumaczyć kosma_shiva, ze w moim wydaniu nie ma czegoś takiego jak "niezadowolenie z pomocy kotom"??? Bo jej chyba w końcu przyleje :wink:

Najgorsze, że widzę, że tutaj ciągle jakieś problemy :( W dodatku mama dzisiaj zadzwoniła, że Gizmo znowu jakiś nie bardzo, wymiotował już dwa razy i był taki "nie teges". Potem jednak zjadł kurczaka i bzikował ale mama ma mieć na niego oko. Miuti przysłała sms-a, że z Gandalfem Szarym też jest nie bardzo, jest na kroplówkach, interferonie i nie wiadomo co mu jest. Kociaki z Topolowej rozmruczane, do wzięcia, Gandalf SzaroBury do wzięcia. Natomiast nie wiem co robi jeszcze u Miuti czarna kotka po sterylce? bo to chyba ta z gazowni, dlaczego jeszcze nie wróciła do siebie?
Maks u Noemik właściwie cały czas na walizkach, powinien zmienić lokum, to samo Mufasa u Etiopii. Kosmuś od BarbAnn też już powinien poszukać domu. O pozostałych nawet nie wspominam, bo jest ich tyle
Ej, coś mnie chyba jakiś dól dopada czy co? :cry:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 28, 2008 19:29

to jesien
ten od
mimozami jesien sie zaczyna
Twoja mama powinna wziac Gizma pod pache i rasras do moniki
od niej nigdy nie uslyszy ze zawraca glowe a lepiej na zimne dmuchac
a na tym zdjeciu widac lapke kosmy
bark kosmy
i cala reszte kosmy tez
powiedzmy ze całą
Obrazek
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt sie 29, 2008 8:32

Wczoraj byłam u dr Orła :love: - te oczka ocywiście dla Tary, która będzie widzieć !! - będzie panna miała piekne oczko, co najwyzej z niewielką plamką na siatkówce :dance2:

Decyzje w sprawie Persi:

Dr Orzeł za głowę się złapał na wieść, że ją w schronisku chcą szczepić :strach: cytat: nie dość, że wycieńczona, osłabiona, to jeszcze ta laktoacja, szczepionka mogłaby ją zabić a nie zaszczepic...

Maluchy mimo, ze mają robale i robią na"raczej rzadko", mają dostawać Lakcid tylko na razie. Możeto przez zmianę jedzonka - a rzucają sie na wszystko !!

Mama Persia przychodzi pod wieczór miauknie, wywróci sie , pomruczy, pougniata :)

trochę nie skłądnie piszę, bo jeszcze spie z tą strzykawką z grysikiem w ręce.
do 4tej nad ranem toczyła się akcja łąpania włamywaczy do Żabki, których my widzielismy .... (swiadkowie, tak to jest mieszkać na 10tym i wszystko widziec :P )
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt sie 29, 2008 8:37

super ze oko ocaleje :)
a co do zabki to sa to tak zwane atrakcje
bo chyba malo ich macie ;)
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt sie 29, 2008 8:42

BarbAnn pisze:super ze oko ocaleje :)

heheh, to taka lucky ropucha, bo w marcu po napadzie, pani ekspedientka obezwładniła jednego, poszli siedzieć, bo cih znała i zabe zamkneli - otorzyli dopieto 2tyg. temu, :)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt sie 29, 2008 8:52

kosma_shiva pisze:

heheh, to taka lucky ropucha, bo w marcu po napadzie, pani ekspedientka obezwładniła jednego, poszli siedzieć, bo cih znała i zabe zamkneli - otorzyli dopieto 2tyg. temu, :)

Chyba raczej jest wyjątkowo attractive ropuchą, bo co ja otworzą to od razu jest napadana :)

Swoja drogą to macie tam Super-Ekspedientkę (skrót wwychodzi nie inaczej jak SEks :lol: ) Nie chce przypadkiem kotka? :lol:
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pt sie 29, 2008 9:04

ogocha pisze:
kosma_shiva pisze:

Chyba raczej jest wyjątkowo attractive ropuchą, bo co ja otworzą to od razu jest napadana :)

Swoja drogą to macie tam Super-Ekspedientkę (skrót wwychodzi nie inaczej jak SEks :lol: ) Nie chce przypadkiem kotka? :lol:

heheh, tu niestety tylko sąsiedzi jeszcze chętnie by mi chhore kotki z działek przywieźli - wczoraj to usłyszałąm :strach:

bosch, a ja cały czas mysle o tym ostatnim z rodzeństwa na Wenecji :(
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt sie 29, 2008 9:26

kosma_shiva pisze:
heheh, tu niestety tylko sąsiedzi jeszcze chętnie by mi chhore kotki z działek przywieźli - wczoraj to usłyszałąm :strach:

No pewnie... najłatwiej się pomaga cudzymi rękami :evil:

W jakim stanie jest ten ostatni maluszek?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek

ogocha

Post » Pt sie 29, 2008 9:41

ogocha pisze:
kosma_shiva pisze:

No pewnie... najłatwiej się pomaga cudzymi rękami :evil:

W jakim stanie jest ten ostatni maluszek?

p. M. twierdzi, ze ma gulę zamiast oka :(
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt sie 29, 2008 9:59

niedobrze :(
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek

ogocha

Post » Pt sie 29, 2008 21:01

ogocha pisze:niedobrze :(

rozmawiałam dziś z sasiadką, niby tą najgorszą. Faktycznie pozatykali dziury, gdzie M. podawała jedzenie, ale nikt nie chce tym kotom zrobić nic złego.
Wszystkim jest aż szkoda tej starej, chorej baby, wią, że ona tak już od 35 lat walnieta jest :(

Dziś mi wyrzuciła, że jej nie pomagam, że nie biorę zanych kotków, ze gdzie ona ma zadzwonić, żeby je zabrali, bo ona jest chora ciezko i nie może już...

myśłałam, że ja.... ehh. wsadza mnie za słowa jeszcze :D :twisted:

mam tej kobiety dość, tylko jak zabrac od niej tyle kotów, gdzie je dać, skoro prawie wszystkie w ogóle nie nauczone do człowieka :( :placz:
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt sie 29, 2008 21:31

Zapraszam na bazarek dla kosma_shiva

Puma, Dove, cacharel, Dove wszystko nowe, nie używane, z metkami czeka na właścieli!!!!!

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3439090#3439090

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pt sie 29, 2008 23:43

Tweety pisze:Edzina, skoro kobitka się upiera, że będzie się mordować z taką ilością ogonów to ... niech tak ma, ja jej nie wróg :wink:

Dobra. Chyba jutro w takim razie przyjedzie Amir. :-)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Sob sie 30, 2008 9:04

HURAAAAAAAAAAA!!!! Tak mu kibicowałam i sie udało, chociaż DT ale najwazniejsze, że wyjdzie ze schronu :dance:
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

[poprzednia][następna]