Mereth pisze:Dobrej i spokojnej nocy
Dobranoc Mereth,śpijcie dobrze!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:[my jestesmy infantylni i lubimy piaskownice, dlatego nam to prawo jest odbierane
A gu gu....
kajagoogoo?
To kiedyś mój ukochany zespół..![]()
Ale trafiłam
kothka pisze:kalair pisze:Uciekam się otrzeźwić..
a co piłaś?![]()
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:[my jestesmy infantylni i lubimy piaskownice, dlatego nam to prawo jest odbierane
A gu gu....
kajagoogoo?
Ale trafiłam
Intuicja?
tosiula pisze:widzę, że na wszystkich wątkach emocje rewolty - chyba wygała opozycjaszkoda
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:[my jestesmy infantylni i lubimy piaskownice, dlatego nam to prawo jest odbierane
A gu gu....
kajagoogoo?
Ale trafiłam
Intuicja?
Jasne
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:[my jestesmy infantylni i lubimy piaskownice, dlatego nam to prawo jest odbierane
A gu gu....
kajagoogoo?
Ale trafiłam
Intuicja?
Jasne
Ale ich przestałam lubić!
Rachelinka pisze:kalair pisze:Ale ich przestałam lubić!
No tez tak mysłałam skoro napisałas kiedys, ja ich nie lubie i tyle
Czekoladka pisze:Szkoda, że niektórzy zawiesili działalność. Ale mam nadzieje, że wrócą z nowymi siłami...![]()
Jeśli kretki padną to ja się przeprowadzam na Koci Zakątek.![]()
Kretki to coś jak... orzeł biały w herbie Polski...
chowamy mosiakalair pisze:Moś się bawi..tyle obrońców mu się znalazło..
pluszak pisze:chowamy mosiakalair pisze:Moś się bawi..tyle obrońców mu się znalazło..w plaskatej trumnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 61 gości