kalair pisze:Sihaja pisze:HejNaprawdę po prostu bądźcie
Jestem jeszcze..
I mam nadzieję, ze tak zostanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Sihaja pisze:HejNaprawdę po prostu bądźcie
Jestem jeszcze..
kristinbb pisze:Dobranoc Kalair i Szylkretki...
Nie będę na Twoim wątku za dużo pisać ,
żeby nie wystraszyć innych,
ale zmeczyłam się pomaganiem..![]()
![]()
Pozałatwiam sprawy zaległe na miau i
sobie odpocznę...![]()
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:HejNaprawdę po prostu bądźcie
Jestem jeszcze..
I mam nadzieję, ze tak zostanie
kothka pisze:Bry wieczór![]()
Niemerytorycznie rzecz jasna![]()
Co tu się dzieje na tym forumieJuz kiedyś dawno temu były cyrki, przestałam się tu pokazywać przez 2 lata - ale teraz mi się nei chce przerwy robić
Może to i dobrze ze nie mam czasu doczytywać tamtego wątku o wyższości merytorycznych wypowiedzi nad dzień dobry
kalair pisze:moś pisze:Mereth pisze:
Już mi łobuz pogryzł 3 tacki Animondy ( na chwilę poszłam włączyć pranie do łazienki ), a potem dobrała się do saszetek![]()
Ledwo co nowa dostawa jedzonka przyszła a mała już szaleje
Mnie Arni dzis pogryzl plany wynikowe w koszulkach- uwielbia folie wszelaka...zatluke gryzaka
Nie wolno! To będzie kotobójstwo!
kalair pisze:Mereth pisze:
Już mi łobuz pogryzł 3 tacki Animondy ( na chwilę poszłam włączyć pranie do łazienki ), a potem dobrała się do saszetek![]()
Uważaj,bo będziesz ją za chwilę odchudzać, jaka ja Lafika!
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Mnie Arni dzis pogryzl plany wynikowe w koszulkach- uwielbia folie wszelaka...zatluke gryzaka
w afekcieuniewinnnia mnie
ps jestem tutaj
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
Uważaj,bo będziesz ją za chwilę odchudzać, jaka ja Lafika!
Oj daleko do tego, mała wydaje mi się za chudziutka, boki ma lekko jakby zapadnięte, ale je najwięcej z towarzystwa
kalair pisze:kothka pisze:Bry wieczór![]()
Niemerytorycznie rzecz jasna![]()
Co tu się dzieje na tym forumieJuz kiedyś dawno temu były cyrki, przestałam się tu pokazywać przez 2 lata - ale teraz mi się nei chce przerwy robić
Może to i dobrze ze nie mam czasu doczytywać tamtego wątku o wyższości merytorycznych wypowiedzi nad dzień dobry
Bry Kothko. Niestety źle się dzieje.Nie doczytuj.Ogólnie,najlepiej stąd spadać.
![]()
Trollika?![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Mnie Arni dzis pogryzl plany wynikowe w koszulkach- uwielbia folie wszelaka...zatluke gryzaka
w afekcieuniewinnnia mnie
ps jestem tutaj
Tutaj, a u siebie? Co Ty wyprawiasz?![]()
kothka pisze:Ups, własnie doczytałam, że proszenie autora o zostanie w swoim wątku to dziecinadaPowinnam się chyba zawstydzić
Dorota pisze:kothka pisze:Ups, własnie doczytałam, że proszenie autora o zostanie w swoim wątku to dziecinadaPowinnam się chyba zawstydzić
Kogos pogielo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 141 gości