Niezależnie od opinii pań ze sklepu, trzeba by w okolicy znalezienia kota rozwiesić ogłoszenia z fotką. Kot był zadbany, a jako pełnojajeczny mógł się wypuścić na romanse i przesiadywać w pobliżu miejsca pobytu upatrzonej kocicy. Widywałam takich twardzieli na moim podwórku, przychodzących z sąsiedztwa.
powiesić zawsze mogę (aczkolwiek na jakiś odzew bym nie liczyła...)
a co się pisze w takich ogłoszeniach? "znaleziono czarno-białego kota" czy jakieś szczegóły?
(coby się na oszustów nie natknąć próbujących wydrzeć mi kota na siłę "bo to ich")
Właśnie coś w tym stylu - znaleziono kota czarno-białego, wiek około... i kontakt telefoniczny. W razie jakby ktoś zadzwonił pytasz jak kot wyglądał. Ale raczej nie liczyłabym na lawinę oszustów
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Byłam u Cornerka wczoraj. Już się wybudził zupełnie (dostał dużo narkozy, bo nie chciał usnąć) i rzucił się na miskę z suchym. nie wiem czy bardziej chciał jeść czy wydostać się z klatki czy może pomiziać pewnie wszystkiego po trochu i nie mógł się zdecydować...
Mruczy na sam widok człowieka
Może jednak znajdzie się miejsce dla Cornerka w jakimś DT