magicmada pisze:Dziewczyny, ale nikt tu krwi nie przelewa, ani nie decyduje o utworzeniu podforum. Jak rozumiem, była to luźna propozycja, poddana dyskusji, uznana powszechnie za mało fortunną. I tyle.
Ja za bardzo nie rozumiem nawet, które wątki miałyby zostac przeniesione. Wszystkie oprócz pytań nowych forumowiczów- to byłby absurd.
Natomiast nie widzę uzasadnienia w rozdzieraniu szat, melodramatycznym i uroczystym zamykaniu wątków, obrażaniu się na śmierć. Na kogo? Na całe forum? Za co? Po co to wszystko, chyba po to, aby się autorki podbudowały i wzmocniły rozpaczliwymi prośbami o powrót. Dziecinada. Piaskownica.
Magimagda, nie mam zamiaru czekac z utesknieniem na to aby ktos mi powiedzial rozdzielajacym glosem:" wróćcie plaskate", jestem tu pare ladnych lat, zawsze mialam watek o moich kotach pod ta lub inna nazwa, ostatnio nastala moda na dzień dobry i pogaduszki, dawniej tego w moim watku nie bylo , widocznie bylo takie zapotrzebowanie.Nigdy nie traktowalam mojego watku powaznie , nie jest dla mnie żadnym przejawem moich ambicji- dlatego wiem że watek zamkne i nie bede rozdzielac szat, zdenerwowaly mnie opisy jakoby infantylnosci watkow, wypowiedzi.a.wchodza do mnie ludzie w róznym wieku, rózni, pisza jak potrafia, raz tak raz siak...nie robie im wyrzutow co do stylu i gramatyki i dowcipu...i z piaskownicy juz wyroslam dawno
a na forum jestem i bede...lubie je i nie cierpie czasami EOT