Avian pisze:Jezdem![]()
Cześć Avianku/!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
No niestety...zdrowe gady..i nażarte. Trzeba do weta, może coś znajdzie, i się załapię na wątek merytoryczny?![]()
![]()
Hehehe, no... szczerze mówiąc wczorajszy problem qpek zamieściłam w kulku miejscach i co? Wątku "na temat" zostały bez odpwiedzi albo z jedną krótką, a tu hop hop i od razu była odpowiedźkalair pisze:hihi pisze:No cooo?:D Źle napisałam?:Dkalair pisze:hihi pisze:Idę szuykac tego wątku merytorycznego.. chyba, że tkoś podrzuci?
Witaj Hi hi w kolejnej części. I dziękuję.Widzę,że wątek znalazłaś.
![]()
Nie! No wręcz przeciwnie!Dlatego dziękuję szczerze!
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Jestem i ja![]()
dla kalair i dziewczynek
Słodziutkie Mereth! I jakie wesołe! Witaj!
Muszą być wesolutkie, żeby humorki stąd nie uciekły![]()
Jaki słodziutki trolik/elfik
kalair pisze:Nie czytałaś wcześniej tych wątków?![]()
Z tego co pamiętam, u kretek pojawiło się kilka podobnych głosów wcześniej, ale na te wątki jakoś wcześniej nie wpadłam
Trollik!Trollujemy wątek,a co..
kalair pisze:Ale troszeczkę o co innego chodziło..chociaż..Ehh...
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
No niestety...zdrowe gady..i nażarte. Trzeba do weta, może coś znajdzie, i się załapię na wątek merytoryczny?![]()
![]()
weź jakąs bidę i opiszswoich nie męcz
i wtedy poożesz i merytoryczna będziesz
hihi pisze:Hehehe, no... szczerze mówiąc wczorajszy problem qpek zamieściłam w kulku miejscach i co? Wątku "na temat" zostały bez odpwiedzi albo z jedną krótką, a tu hop hop i od razu była odpowiedźkalair pisze:hihi pisze:No cooo?:D Źle napisałam?:Dkalair pisze:hihi pisze:Idę szuykac tego wątku merytorycznego.. chyba, że tkoś podrzuci?
Witaj Hi hi w kolejnej części. I dziękuję.Widzę,że wątek znalazłaś.
![]()
Nie! No wręcz przeciwnie!Dlatego dziękuję szczerze!
no ja w nią bezgranicznie wierzękalair pisze:Tak ma być.Cieszę się, że udało się choć troszkępomóc. Zobaczysz ,koteczka zajarzy, o co biega!
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
![]()
Hehh..Cosik już pomogłam..Wzięcie chorego kota z fatalnych warunków też się liczy?[Iriska]..
Chyba trzeba się zacząć chwalić..
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Jestem i ja![]()
dla kalair i dziewczynek
Z tego co pamiętam, u kretek pojawiło się kilka podobnych głosów wcześniej, ale na te wątki jakoś wcześniej nie wpadłam
No właśnie aż mi się dwoi i troi, ale przesympatyczne są nieziemsko i takie merytoryczne przecież![]()
![]()
Ogółem podpięłabym to pod znak niezadowolenia, bo...właśnie bo co?![]()
hihi pisze:no ja w nią bezgranicznie wierzękalair pisze:Tak ma być.Cieszę się, że udało się choć troszkępomóc. Zobaczysz ,koteczka zajarzy, o co biega!
![]()
![]()
![]()
w ogóle odnalezienie się na tym forum... wcale nie ejst takie łatwe:D
Rachelinka pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
![]()
Hehh..Cosik już pomogłam..Wzięcie chorego kota z fatalnych warunków też się liczy?[Iriska]..
chyba tak! A myslisz ze jak powiem o wyadoptowaniu jakich 7 kotów w tym 3 schroniskowych to nie spala mnie na stosie?
Przy czym o schroniskowych dowiedzialam sie przypadkiem szukajac szylkretek...
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
![]()
chyba tak! A myslisz ze jak powiem o wyadoptowaniu jakich 7 kotów w tym 3 schroniskowych to nie spala mnie na stosie?
Nie spalą Cię! Ukoronują!Jak się będziemy chwalić!
No co kot to kot, a nie jakies nie wiadomo cokalair pisze:hihi pisze:no ja w nią bezgranicznie wierzękalair pisze:Tak ma być.Cieszę się, że udało się choć troszkępomóc. Zobaczysz ,koteczka zajarzy, o co biega!
![]()
![]()
![]()
w ogóle odnalezienie się na tym forum... wcale nie ejst takie łatwe:D
Da się!![]()
I wierz w kocię,bo to w końcu Kretka! Przemądra bestia!
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
![]()
Nie spalą Cię! Ukoronują!Jak się będziemy chwalić!
Chyba odkryłyśmy, gdzie pies jest pogrzebany
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Jestem i ja![]()
dla kalair i dziewczynek
No właśnie aż mi się dwoi i troi, ale przesympatyczne są nieziemsko i takie merytoryczne przecież![]()
![]()
Ogółem podpięłabym to pod znak niezadowolenia, bo...właśnie bo co?![]()
A ja już sama nie wiem. Przestaję myśleć.Wyłączam się.![]()
![]()
![]()
kalair pisze:A trolliki mają rozbawić. Jak ktoś chce być smutny, nie musi tu zaglądać.O! Ale mądre,prawda? I jakie merytoryczne!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 94 gości