kalair pisze:Dorota pisze:Ale niespodzianka!
..bry..Dorotko.![]()
Jaka,i miła,czy nie?![]()
Wklejam niemerytorycznego trollika..Malutkiego..![]()
No

Ide wytlumaczyc sie z watku Mru.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dorota pisze:Ale niespodzianka!
..bry..Dorotko.![]()
Jaka,i miła,czy nie?![]()
Wklejam niemerytorycznego trollika..Malutkiego..![]()
hihi pisze:Idę szuykac tego wątku merytorycznego.. chyba, że tkoś podrzuci?
kalair pisze:Lucky13 pisze:Dobry Kretki w nowym wąteczku!
Hallo Lucky!
A sobie tez napisałam:>:>:>kristinbb pisze:hihi pisze:Idę szuykac tego wątku merytorycznego.. chyba, że tkoś podrzuci?
O tiu...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=80331&start=120
uprzejmie proszę..
No własnie mój Szczyl ma to do siebie, że jer tylko jak jestem w mieszkaniu.tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
hihi pisze:No własnie mój Szczyl ma to do siebie, że jer tylko jak jestem w mieszkaniu.tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
I wybrzydza małpa!
Taniego (2,30zł, pomyślałam, że dla kota to kupie tanszy...) tuńczyka z puszki nie chce, ale tego za 4,50 juz zje!
Nie? Młoda uznała, że gorzej niż my jeść nie będzieRachelinka pisze:hihi pisze:No własnie mój Szczyl ma to do siebie, że jer tylko jak jestem w mieszkaniu.tosiula pisze:dzieńdobryco u kotków? zdrowe, najedzone?
I wybrzydza małpa!
Taniego (2,30zł, pomyślałam, że dla kota to kupie tanszy...) tuńczyka z puszki nie chce, ale tego za 4,50 juz zje!
Kotek promocyjnych tuńczyków jesc nie bedzie...nie doceniasz go..tez bym nie chciala
hihi pisze:I wybrzydza małpa!
Narazie ogon jest jeden :>Nelly pisze:Dzień dobry![]()
Hihi, napisz no o tym o czym pisałaś w wiadomym wątku. Nowaś, a ponoć o nowych jest ten bój. Że właśnie TU się odnalazłaś.
No i czas może zakładać wąteczek o swoich ogonkach. Koteńka sika, to będzie merytoryczny![]()
Noo.. teraz będzie miała jakies 7-9 tygodni, bo wiadomo, że śmietniczanką to nie ma pewności.Nelly pisze:[
Jak już o sikaniu. Koty sikają z dwóch powodów. Albo fizyczniego - coś im dolega, albo psychicznego - coś im nie pasuje. Najpierw trzeba wykluczyć jakieś fizyczne dolegliwości. Badanie moczu może na początek zrób. Jak tu jest ok. to szuka się dalej. Inna sprawa, że psychiczne powody bywają niekiedy skąplikowane, jest ich dużo. Ale ona jeszcze malutka jest. Staraj się ją jeszcze ciągle uczyć, że robi żle.
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Jestem i ja![]()
dla kalair i dziewczynek
Słodziutkie Mereth! I jakie wesołe! Witaj!
Muszą być wesolutkie, żeby humorki stąd nie uciekły![]()
Jaki słodziutki trolik/elfik
kalair pisze:Nie czytałaś wcześniej tych wątków?![]()
Z tego co pamiętam, u kretek pojawiło się kilka podobnych głosów wcześniej, ale na te wątki jakoś wcześniej nie wpadłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 98 gości