Zakładaj i udziel tam odpowiedzi na mój koci problemkalair pisze:trawa11 pisze:nowy ,nowy ,nowy ,juz jest![]()
![]()
![]()
się chciałam przywitać![]()
![]()
![]()
potem mogę nie znależć
Znajdziesz...
Mam serio opory przed zakładaniem nowego wątku

Proooszęęę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zakładaj i udziel tam odpowiedzi na mój koci problemkalair pisze:trawa11 pisze:nowy ,nowy ,nowy ,juz jest![]()
![]()
![]()
się chciałam przywitać![]()
![]()
![]()
potem mogę nie znależć
Znajdziesz...
Mam serio opory przed zakładaniem nowego wątku
hihi pisze:Zauwazylismy, ze lubi leżeć na naszych ubraniach, to zostawilismy jej koszulkę na kanapie. A Ta mała wredna pipcia jśą... osiusiała i chyba koniec z miłmi miękkimi rzeczami na kanapie....kalair pisze:hihi pisze:Dzień dobry:>
Wczoraj kota dała czadu![]()
I nie wiem co zrobić, żeby ja nauczyć siusiania... chyba, że nas nauczyć nie zostawania niczego NICZEGO na widoku :>
Ale mówiłaś, że tylko z qpkami jest problem?To z czym, bo się pogubiłam. I DZIEŃDOBRY Hihi!
![]()
Teraz będę pilnowac każdego jej kroku... co na pewno jej się będzie podobało...
Wyczyszczone dokładnie, pachną tylko vanishem teraz...kalair pisze:hihi pisze:Zauwazylismy, ze lubi leżeć na naszych ubraniach, to zostawilismy jej koszulkę na kanapie. A Ta mała wredna pipcia jśą... osiusiała i chyba koniec z miłmi miękkimi rzeczami na kanapie....kalair pisze:hihi pisze:Dzień dobry:>
I nie wiem co zrobić, żeby ja nauczyć siusiania... chyba, że nas nauczyć nie zostawania niczego NICZEGO na widoku :>
Ale mówiłaś, że tylko z qpkami jest problem?To z czym, bo się pogubiłam. I DZIEŃDOBRY Hihi!
![]()
Może małej coś przestało odpowiadać?Nie zapomnij dobrze wyczyścić zasiusianych i zakupkanych miejsc.
hihi pisze:Wyczyszczone dokładnie, pachną tylko vanishem teraz...kalair pisze:hihi pisze:Zauwazylismy, ze lubi leżeć na naszych ubraniach, to zostawilismy jej koszulkę na kanapie. A Ta mała wredna pipcia jśą... osiusiała i chyba koniec z miłmi miękkimi rzeczami na kanapie....kalair pisze:hihi pisze:Dzień dobry:>
![]()
Może małej coś przestało odpowiadać?Nie zapomnij dobrze wyczyścić zasiusianych i zakupkanych miejsc.
Kurde ciekawe co jej się stało,że kuweta nie pasuje?
Kupię inny żwirek dzisiaj i spróbuję przestawic kuwetę...kalair pisze:Przestawić? Zmienić żwirek? Vanish raczej niepomoże..Jest taki środek-Vitopar. Neutralizuje zapach bardzo dobrze.
hihi pisze:Kupię inny żwirek dzisiaj i spróbuję przestawic kuwetę...kalair pisze:Przestawić? Zmienić żwirek? Vanish raczej niepomoże..Jest taki środek-Vitopar. Neutralizuje zapach bardzo dobrze.
A gdzie ten środek kupię? Co to?
trawa11 pisze:A Ty nic nie napiszesz![]()
![]()
Masz rację... kupię i wysmaruję, żeby mieć pewność.kalair pisze:hihi pisze:Kupię inny żwirek dzisiaj i spróbuję przestawic kuwetę...kalair pisze:Przestawić? Zmienić żwirek? Vanish raczej niepomoże..Jest taki środek-Vitopar. Neutralizuje zapach bardzo dobrze.
A gdzie ten środek kupię? Co to?
Vitopar zdaje się w zoologicznym. Nie miałam potrzeby jeszcze kupować..On służy właśnie do czyszczenia zasiusianych miejsc.
Żadne zwykłeśrodki nie pomogą. Tobie się wydaje,że pachnie , a kot czuje swoje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Sigrid i 47 gości