głosuję na Merlina...
na siebie nie wypada...
Moderator: Estraven
villemo5 pisze:Przetestowałam iplusa... Kosztowało mnie to 50 zł![]()
Ale zawsze to lepiej niż 600 zł kaucji. iplus chodzi... A może raczej: choooooooooodziiiiiiiiiii jaaaaaaaaaaaaak żóóóóóóóóółw...
Pozostaje mi czekać na zmiłowanie tepsy. Przygotujcie się, że w niedzielę umieram i prędko do świata żywych nie powrócę!
Już słyszałam ten okrzyk radości.
villemo5 pisze:Przetestowałam iplusa... Kosztowało mnie to 50 zł![]()
Ale zawsze to lepiej niż 600 zł kaucji. iplus chodzi... A może raczej: choooooooooodziiiiiiiiiii jaaaaaaaaaaaaak żóóóóóóóóółw...
Pozostaje mi czekać na zmiłowanie tepsy. Przygotujcie się, że w niedzielę umieram i prędko do świata żywych nie powrócę!
Już słyszałam ten okrzyk radości.
Aleksandra59 pisze:Siostro Prezes - a jakiś zaprzyjaźniony dostęp do netu, chociaż tak od czasu do czasu
villemo5 pisze:Aleksandra59 pisze:Siostro Prezes - a jakiś zaprzyjaźniony dostęp do netu, chociaż tak od czasu do czasu
Jasne! Np jak u Ciebie w W-wie będę! Czemu nie
Marcelibu pisze:villemo5 pisze:A niedziela coraz bliżej...
Nie denerwuj mnie.
kristinbb pisze:dzieńdoberek czarowne czarownice...
co za niemeretoryczny wątek...![]()
zamiast o kotach to o necie...![]()
Siostro Prezes a czemu nie Play???
Ja tylko pytam,bo akurat jesteś w temacie...
kristinbb pisze:Siostro Prezes a czemu nie Play???
villemo5 pisze:kristinbb pisze:Siostro Prezes a czemu nie Play???
Bo mieszkam na dziwnym terenie. Takie zagłębienie jest u nas, że nawet większości stacji radiowych nie ściąga!
A gdy czytałam wczoraj wątek o "nowym podforum" to się zastanawiałam co z Czarownicami? Wszak to nie jest wątek stricte o kotach, ale jest wątkiem POMOCOWYM... Choć jak najbardziej towarzyskim też! Tak więc pozostaje nam poczekać na decyzję Szanownej Komisji Weryfikacyjnej.
A ja i tak uważam, że lepsze jest wrogiem dobrego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], koszka, Marmotka, puszatek, włóczka i 63 gości