Ale wiesz, że medycyna czyni cuda..
miałam podejrzenie nowotworu piersi dwa lata temu. Wiem, jak ten koszmar wyglada.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze::(((
Ale wiesz, że medycyna czyni cuda..
miałam podejrzenie nowotworu piersi dwa lata temu. Wiem, jak ten koszmar wyglada.
dora750 pisze:Malutka zaczyna się już ruszać, siusia na podkład, taki Pampersowy dla dorosłych. Kuweta za daleko, nie dojdzie jeszcze. Parę kroczków zrobi i siada. Ale już wstaje. Będzie dobrze. Chodzi, kopie. Wierzę, że kciuki forumowe są w stanie zdziałać cuda
Mruczka78 pisze:Pozwól iż ja..... też sie tutaj odezwę doradzałaś mi jak mogłaś a masz takie zmartwienia...... czasem sa takie chwile że brak człowiekowi słów ...... czasem nie wie jak je dobrać aby wyrazić to co czuje..... właśnie teraz tak jest .... napiszę tylko tyle ze jednoczę się z Tobą współczuje i trzymam kciuki aby medycyna znalazla jakieś wyjście w tym maminym przypadku trzymam również kciuki za maleńką kicie
dora750 pisze:Z wieści: kotka ma się świetnie, chodzi sobie powolutku. Czyli do przodu.
dora750 pisze:Jutro lecę do domu. Na całe 10 dniAle dobre i to. Spakowana.
Marcelibu pisze:Szczęśliwej podróży! Szkoda, że mi ten Siewierz z Krakowem się zamieszał... Będę w Siewierzu w drodze do Krakowa 1 września w poniedziałek, ale tylko na godzinę. I to w biurze mojej firmy. Potem znów szybko wsiadamy do samochodu i do Kraka, żeby zdążyć na spotkanie na godz. 13.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości