Rachelinka pisze:O tak..... hyhyhytosiula pisze:nie mam powiadomien, weszłam na forum Koty, znowu nie mam, a wy mi jako spam wchodziciejuż się podział zaczął?
Spamiara!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rachelinka pisze:O tak..... hyhyhytosiula pisze:nie mam powiadomien, weszłam na forum Koty, znowu nie mam, a wy mi jako spam wchodziciejuż się podział zaczął?
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:moś pisze:kothka pisze:Dobry wieczór towarzysko![]()
Kurczę, nic merytorycznego do glowy mi nie przychodzi![]()
Aaa, mam - Romek śpi i chrapieto normalne?
Nie! do weta z nim
O!
jesli Toril nie spi, niechropie i biega to z Romanem jest bardzo źle. Nakryj go kocykiem, I naszykuj kolacjęPo cichu
A dlaczemu po cichu?
kalair pisze:Rachelinka pisze:O tak..... hyhyhytosiula pisze:nie mam powiadomien, weszłam na forum Koty, znowu nie mam, a wy mi jako spam wchodziciejuż się podział zaczął?
Spamiara!![]()
![]()
bubor pisze:Czyżby dziś miala paść kolejna seteczka tego niecnego wątku ?
Rachelinka pisze:bubor pisze:Czyżby dziś miala paść kolejna seteczka tego niecnego wątku ?
Hyhyhy..a nastepna bedzie taka niemerytoryczna..... no chyba ze sie zajmiemy tylko odchudzaniem Lafizdrolka
bubor pisze:Rachelinka pisze:bubor pisze:Czyżby dziś miala paść kolejna seteczka tego niecnego wątku ?
Hyhyhy..a nastepna bedzie taka niemerytoryczna..... no chyba ze sie zajmiemy tylko odchudzaniem Lafizdrolka
To jeszcze nic , coby nasz wątek stał sie merytoryczny chyba będe musiał znów Kropcie w alergię wpędzić , jej rozdrapany pyszczek ociekający krwią chyba da nam przepustkę do "zacnych " wątków
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:moś pisze:kothka pisze:Dobry wieczór towarzysko![]()
Kurczę, nic merytorycznego do glowy mi nie przychodzi![]()
Aaa, mam - Romek śpi i chrapieto normalne?
Nie! do weta z nim
O!
jesli Toril nie spi, niechropie i biega to z Romanem jest bardzo źle. Nakryj go kocykiem, I naszykuj kolacjęPo cichu
A dlaczemu po cichu?
żeby go odgłos otwieranej karmy nie wystraszył
Rachelinka pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:bubor pisze:Czyżby dziś miala paść kolejna seteczka tego niecnego wątku ?
To jeszcze nic , coby nasz wątek stał sie merytoryczny chyba będe musiał znów Kropcie w alergię wpędzić , jej rozdrapany pyszczek ociekający krwią chyba da nam przepustkę do "zacnych " wątków
No nie masz wyjscia chyba
Rachelinka pisze:bubor pisze:Czyżby dziś miala paść kolejna seteczka tego niecnego wątku ?
tosiula pisze:a co z moim Torilem, który napierw był dziewczynką, potem chłopczykiem, a teraz to ono
bubor pisze:Pozwolę sobie powtórzyć propozycje z wątku Rachelinki : Zmieniaj tytuł wątku Kalair to sie jeszcze na podium załapiesz ........![]()
![]()
kalair pisze:tosiula pisze:a co z moim Torilem, który napierw był dziewczynką, potem chłopczykiem, a teraz to ono
Jeju..Jemu to psychologa trzeba! Jak najprędzej!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 135 gości