Śliczna Lafinka - też zmęczona.... Dobrej nocy...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Hmm..czyli kolor,konsystencja wszelakich odchodów,analiza wyników płynów ustrojowych, wszelkieo dchylenia od normy..
YES...hyhytylko i wyłącznie
Kpisz z rzeczy poważnych kochana!Uważaj,bo Cię zbanują!
na stos ze mna
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Hmm..czyli kolor,konsystencja wszelakich odchodów,analiza wyników płynów ustrojowych, wszelkieo dchylenia od normy..
na stos ze mna
Oczywiście! Albo kotom na pożarcie!![]()
![]()
Rachelinka pisze:A czy jezeli ja przed chwila upieklam bqardzo merytoryczny placek bo wisniowy(moje koty maja czerwone obróżki) to czy ten post jest merytoryczny?
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą niemerytoryczne wątki !!!
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Hmm..czyli kolor,konsystencja wszelakich odchodów,analiza wyników płynów ustrojowych, wszelkieo dchylenia od normy..
na stos ze mna
![]()
niestety podejrzewam zem juz łykowata nieco
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Hmm..czyli kolor,konsystencja wszelakich odchodów,analiza wyników płynów ustrojowych, wszelkieo dchylenia od normy..
na stos ze mna
![]()
niestety podejrzewam zem juz łykowata nieco
Eee tam! Poradzą sobie! Myszy jedzą w naturze!
kalair pisze:bubor pisze:Witajcie wieczorową porą niemerytoryczne wątki !!!
Witaj Bubor wieczorkiem! Zapoznałeś się z obydwoma wątkami? Coza ludzie!
Rachelinka pisze: Własnie zapytałam Białej czy ma ochote mnie pozrec bom nie merytoryczna to zrobila mniej wiecej tak:![]()
kalair pisze:Hmm..czy to zdjęcie jest merytoryczne?![]()
Kocie łapy..zapewniam..![]()
kalair pisze:Hmm..czy to zdjęcie jest merytoryczne?![]()
Kocie łapy..zapewniam..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 120 gości