Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 27, 2008 14:34

maxiking pisze:Czekamy nawieści :?: :?: :?:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro sie 27, 2008 20:24

Przez telefon to się człowiek dużo nie dowie (klinika całodobowa, pacjenci non-stop...)
Wiem tylko, że Patrolek ma się jak dotychczas. Bez zmian, nadal antybiotyk (wcześniej już mi mówiono, że będzie prez całą kurację). Nikt raczej o niego nie pyta...
Zobaczę go pewnie w sobotę, bo są w szpitaliku małe kocięta, którym porobię fotki i może udadzą się jakieś adopcje?
Jeśli ktoś tam bywa ze swoimi futrzakami, to może mógłby tam do niego zajrzeć? Lekarze są bardzo uprzejmi! On jest w pomieszczeniu na górze - za gabinetem, w inkubatorku.

Aha. Były pytania o ogłoszenia. Na razie nie ma ich w innych serwisach, ale jeśli ktoś zaoferuje mi taką pomoc to super! Np. chociażby na dogomanii, gdzie mam problemy z logowaniem się... Może ktoś go wypatrzy.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro sie 27, 2008 20:28

A ja właśnie wróciłam od Patrola. Miał zmieniany opatrunek. Trzymałyśmy go, a wetka przemywała mu okolice rany pooperacyjnej. Ten stelaż z drutów, który trzyma kości robi wrażenie :( . Ale został zapakowany w nowe, czyste opatrunki. Głaskałam bure pysio, a Patrol był taki spokojny - dawał sobie wszystko zrobić. Piękne rude wąsiska i białe pod szyjką. Łapki tylne ma "chudziutkie", ale to pewnie kwestia nieużywania mięśni. Jest cudownie spokojny, kochany, patrzył na mnie takimi mądrymi oczami. Domek, który go do siebie weźmie będzie miał fantastycznego kota!
Marcelibu

Post » Śro sie 27, 2008 20:31

joshua_ada pisze: Zobaczę go pewnie w sobotę, bo są w szpitaliku małe kocięta, którym porobię fotki i może udadzą się jakieś adopcje?

Tak. maleńkie 3-4-tygodniowe. Tez mialam pofocić. Została jeszcze maleńka tri bez oczka z poprzedniego miotu.

joshua_ada pisze:On jest w pomieszczeniu na górze - za gabinetem, w inkubatorku.

Nie, już jest w dużej klatce na dole :D . Przed chwilą pytałam dr Asię.
Marcelibu

Post » Śro sie 27, 2008 20:35

Oczywiście.Jest wiele osób,które chcą pomóc takim biednym,niechcianym.Właśnie przeczytałam o Lady,ze została adoptowana.Starszy,zaniedbany kot i to chory,choć piękny.Miała ogłoszenia i chyba domek wypatrzył na allegro.Warto dawać ogłoszenia,Patrolek jest młody,śliczny,po złamaniach nie będzie śladu.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro sie 27, 2008 20:49

Marcelibu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak się 'otrząsnę' z tymczaska Mamucika i innych kocich sprawek, to własnoręcznie i własnonożnie przywiozę Ci domowe ciasto!
Wiem, że to nie o to chodzi, ale i tak Ci przywiozę, bo ja nie mogę na razie do Patrola wpaść i na wieści czekałam... On jest NIESAMOWITY, prawda? :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Śro sie 27, 2008 20:52

joshua_ada pisze:Marcelibu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak się 'otrząsnę' z tymczaska Mamucika i innych kocich sprawek, to własnoręcznie i własnonożnie przywiozę Ci domowe ciasto!

Dla mnie najlepszą nagrodą jest to, że Patrol czuje się dobrze, wszystko się ładnie goi. A szczytem marzeń byłby wspaniały DOM.

joshua_ada pisze:Wiem, że to nie o to chodzi, ale i tak Ci przywiozę, bo ja nie mogę na razie do Patrola wpaść i na wieści czekałam... On jest NIESAMOWITY, prawda? :D

Niesamowity!!?? Ma piękne, baaardzo długie wąsy. I takimi mądrymi oczkami na mnie patrzył. nawet nie miauknął przy tych zabiegach.
Acha, wymiziany...
Marcelibu

Post » Śro sie 27, 2008 21:02

Marcelibu pisze:Acha, wymiziany...

:lol:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro sie 27, 2008 22:56

noooo wymiziany :):)
ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Czw sie 28, 2008 6:39

Ja na razie tylko potrzymam kciuki, bo jak to mówią, praca uszlachetnia i za chwile wychodzę
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw sie 28, 2008 9:21

Patrolu po domek :ok:
ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Czw sie 28, 2008 9:49

a ja mam pytanie, jaki podac kontakt w sprawie Patrola -namiary -na kogo?tel., mail,jesli udałoby mi sie sklecić ogłoszenie?-próbuję na animalii (musze sie naumiec -to pierwsze :oops: )?

alessandra

Post » Czw sie 28, 2008 10:48

Już wysylam PW z namiarami.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sie 28, 2008 12:08

namodziłam, ale prosze o uwagi -na pw link do ogłoszenia
mez culpa jesli coś nie tak, bo po raz pierwszy działam w tej materii :oops:
nie wiem, w jakim wieku jest Patrol, moze warto dodać?

http://portal.animalia.pl/ogloszenia.ph ... enie=17151

alessandra

[poprzednia][następna]