MaryLux pisze:Oj, Iwa, nie udawaj, że tak dobrze: wczoaj głosik miałaś marniutki
Kabel

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Oj, Iwa, nie udawaj, że tak dobrze: wczoaj głosik miałaś marniutki
Avian pisze:Dużo sił i zdrówka życzę
ja wczoraj przyfasoliłam w ścianę czółkiem, więc też mam fioletowe kolorkimyślałam, że ściana jest trochę dalej ...
Kociama pisze:Avian pisze:Dużo sił i zdrówka życzę
ja wczoraj przyfasoliłam w ścianę czółkiem, więc też mam fioletowe kolorkimyślałam, że ściana jest trochę dalej ...
Witaj w klubie fioletowych
Kociama pisze:MaryLux pisze:Oj, Iwa, nie udawaj, że tak dobrze: wczoaj głosik miałaś marniutki
Kabel
Lemoniada pisze:Kociama pisze:Avian pisze:Dużo sił i zdrówka życzę
To jacyś księża?
Lemoniada pisze:Kociama pisze:Avian pisze:Dużo sił i zdrówka życzę
To jacyś księża?
Kociama pisze:Lemoniada pisze:Kociama pisze:Avian pisze:Dużo sił i zdrówka życzę
To jacyś księża?
Raczej obiboki![]()
Tzn w sensie obijania futryn głową![]()
![]()
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Oj, Iwa, nie udawaj, że tak dobrze: wczoaj głosik miałaś marniutki
Kabel
Dobry kabel zawsze w cenie
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Oj, Iwa, nie udawaj, że tak dobrze: wczoaj głosik miałaś marniutki
Kabel
Dobry kabel zawsze w cenie
Wtyczka tyż
moś pisze:AAAAa nosek na wysokosciach wymiata....kociamko co ty znowu zroobilas sobie
Kociama pisze:moś pisze:AAAAa nosek na wysokosciach wymiata....kociamko co ty znowu zroobilas sobie
Jooooooo?nic se nie zrobiłach
Jyno sie lotac uczyłach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 196 gości