Romek :o) - cz.4 - zapraszamy - żegnaj Kreciku [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 27, 2008 7:53

kothka pisze:Mama mojego TŻ ostatnio mnie rozwaliła :lol:
Przyszła do nas do pokoju po coś, a w pokoju stała sobie zapakowana klatka dla psa (ktoś zamówił, jeszcze nie wysłałam bo czekałam na kuriera) - tak była zapakowana, że było widać co to jest. Oczy zrobiły jej się wielkie jak spodki i tylko rzuciła hasłem z rezygnacją w głosie: To psa też chcecie sobie kupić? Jej rozpacz w głosie - bezcenna :twisted:

:smiech3:
Pewnie jak zobaczy kiedyś 3 kuwety u Was, to w ogóle jeszcze padnie na zawał, w końcu to 3 koty :lol: :lol: :lol:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Śro sie 27, 2008 7:56

Cześć Roman :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro sie 27, 2008 8:01

Mereth pisze:
Przyszła do nas do pokoju po coś, a w pokoju stała sobie zapakowana klatka dla psa (ktoś zamówił, jeszcze nie wysłałam bo czekałam na kuriera) - tak była zapakowana, że było widać co to jest. Oczy zrobiły jej się wielkie jak spodki i tylko rzuciła hasłem z rezygnacją w głosie: To psa też chcecie sobie kupić? Jej rozpacz w głosie - bezcenna :twisted:

Pewnie jak zobaczy kiedyś 3 kuwety u Was, to w ogóle jeszcze padnie na zawał, w końcu to 3 koty :lol: :lol: :lol:

Jakiś czas temu jak zobaczyła nas z wielkim worem 35l żwirku drewnianego (oczywiście też dla kogoś) popatrzyła z czymś co raczej było już politowaniem - taki wór karmy kupujecie??? 8O

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Śro sie 27, 2008 8:03

Mereth pisze:
kothka pisze:
Mereth pisze:Cześć Roman :D

Mała mnie gryzie po nogach, no kto to widział, żeby taki grzdyl mnie w nogi gryzł i ogonka też :evil:
Zorek

CZeść Zorek

No też coś 8O Za bardzo się ośmieliło to małe, musisz ją trochę ukrócić bo Ci na głowę wejdzie ;) Kto to widział, zeby gryźć prawdziwego kocura

Romek

Mówię Ci Romek, co to mnie spotkało :evil: Grzdyl już mi wchodzi na głowę i ciągle zaczepia, gryzę ile mogę, a ta dalej. Tak nie może być, muszę coś z tym zrobić :twisted:
Zorek

Jak ja gryzłem Dużą, to mnie zamykała w łazience :roll:
Spróbuj ją gdzieś zamknąć :twisted: Oczywiście tak, żeby Duża myslała ze sama tam wlazła
Albo oddaj jej, ale mocniej - jak ją zaboli to może zapamięta
Do czego to doszło, żeby szczyle podgryzały porządne koty
Romek

kothka

Post » Śro sie 27, 2008 8:56

kothka pisze:
Mereth pisze:

Jakiś czas temu jak zobaczyła nas z wielkim worem 35l żwirku drewnianego (oczywiście też dla kogoś) popatrzyła z czymś co raczej było już politowaniem - taki wór karmy kupujecie??? 8O

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mereth

Post » Śro sie 27, 2008 8:57

kothka pisze:
Mereth pisze:
kothka pisze:
Mereth pisze:Cześć Roman :D

Mała mnie gryzie po nogach, no kto to widział, żeby taki grzdyl mnie w nogi gryzł i ogonka też :evil:
Zorek

CZeść Zorek

No też coś 8O Za bardzo się ośmieliło to małe, musisz ją trochę ukrócić bo Ci na głowę wejdzie ;) Kto to widział, zeby gryźć prawdziwego kocura

Romek

Mówię Ci Romek, co to mnie spotkało :evil: Grzdyl już mi wchodzi na głowę i ciągle zaczepia, gryzę ile mogę, a ta dalej. Tak nie może być, muszę coś z tym zrobić :twisted:
Zorek

Jak ja gryzłem Dużą, to mnie zamykała w łazience :roll:
Spróbuj ją gdzieś zamknąć :twisted: Oczywiście tak, żeby Duża myslała ze sama tam wlazła
Albo oddaj jej, ale mocniej - jak ją zaboli to może zapamięta
Do czego to doszło, żeby szczyle podgryzały porządne koty
Romek

Romek, ja jej oddaje, jak się wkurzę, to gryzę aż piszczy, ale potem i tak dalej mnie zaczepia. Mówię Ci, czas zaprowadzić porządek w tym towarzystwie :twisted: :lol:
Zorek

Mereth

Post » Śro sie 27, 2008 10:02

Witaj Romanie! Obrazek

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Śro sie 27, 2008 11:22

Ceść Romecku :) Zyjes jesce?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 28, 2008 4:46

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sie 28, 2008 5:09

Siemka Roman 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw sie 28, 2008 6:41

Cześć Roman :D

Mereth

Post » Czw sie 28, 2008 7:36

...bry... Romanie!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sie 28, 2008 7:36

Cześć Wszystkim cioteczkom :)

Żyję, żyję :lol: Tylko nic z tego życia nie mam - własnie Duża za mną goniła, bo sobie drapałem fotel w innym pokoju
Jest stary i brzydki to chyba można, nie? :roll:
A Duża mówi, że jak dla niej to można, ale fotek nie jest tylko mamy TŻ, a to znaczy że jednak nie można, chyba że chcę żeby nas eksmitowali :roll:
To niby stary rupieć ma być ważniejszy od kota ???

Romek

kothka

Post » Czw sie 28, 2008 7:59

Cześć Romek :D
Daj spokój staremu fotelowi :roll:
zdecydowanie fajniej jest podrapać coś nowego :twisted:

Simbo
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt sie 29, 2008 6:46