Moderator: Estraven
Iskropka pisze:Cześć Kochane Słoneczka! Już wróciłam! Nawet było fajnie bo tylko troszkę lało, a potem spacerowałam po ogródku i biegałam po schodkach!
Ineczko zapraszałam Cię wielokrotnie a Ty zrzędziłaś że to za daleko! A od czego są kotoloty?MaryLux pisze:Iskropka pisze:Cześć Kochane Słoneczka! Już wróciłam! Nawet było fajnie bo tylko troszkę lało, a potem spacerowałam po ogródku i biegałam po schodkach!
Dlacego mnie nie wzięłaś ze soboom?
Inka
Iskropka pisze:Ineczko zapraszałam Cię wielokrotnie a Ty zrzędziłaś że to za daleko! A od czego są kotoloty?MaryLux pisze:Iskropka pisze:Cześć Kochane Słoneczka! Już wróciłam! Nawet było fajnie bo tylko troszkę lało, a potem spacerowałam po ogródku i biegałam po schodkach!
Inka
kothka pisze:cześć Kropeczko
A mnie ostatnio nie chcą zabierać na dwór![]()
Romek
Avian pisze:Cześć Kropeńko
Już nie śpisz?
Ja jeszcze drzemię, nawet Gagat poszedł jeszcze spać ... bo za oknem jest szaro, aż nic sie nie chce![]()
R.
Paulaaa pisze:Iskropka pisze:Ineczko zapraszałam Cię wielokrotnie a Ty zrzędziłaś że to za daleko! A od czego są kotoloty?MaryLux pisze:Iskropka pisze:Cześć Kochane Słoneczka! Już wróciłam! Nawet było fajnie bo tylko troszkę lało, a potem spacerowałam po ogródku i biegałam po schodkach!
Inka
to ja też przylece Kotolotem![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Iskropka pisze:Ineczko zapraszałam Cię wielokrotnie a Ty zrzędziłaś że to za daleko! A od czego są kotoloty?MaryLux pisze:Iskropka pisze:Cześć Kochane Słoneczka! Już wróciłam! Nawet było fajnie bo tylko troszkę lało, a potem spacerowałam po ogródku i biegałam po schodkach!
Inka
A ja nie mam kotolota
Inka
Paula:) pisze:Rychu, to Ty i Kropcia... Ten teges?
Oj, Kropcio złamałaś mi serce... ;-(![]()
Załamany Teo Frędzel
Iskropka pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Iskropka pisze:Ineczko zapraszałam Cię wielokrotnie a Ty zrzędziłaś że to za daleko! A od czego są kotoloty?MaryLux pisze:Iskropka pisze:Cześć Kochane Słoneczka! Już wróciłam! Nawet było fajnie bo tylko troszkę lało, a potem spacerowałam po ogródku i biegałam po schodkach!
Inka
A ja nie mam kotolota
Inka
Inuś oto kotolot z pilotem w prezencie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wojtek i 320 gości