Mam nadzieje że wszystko Ci sie w końcu jakoś poukłada , Azik wróci do jak najlepszej formy a i telefony psuć sie nie będą

Tak przy okazji chodzi o komórkę czy stacjonarny ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Gattarko, poczytałam sobie intymną korespondencję (drobnym druczkiem z Moniką) i pozwolę sobie zabrać głos.
Taki mam charakter, że jak ktoś cóś potrzebuje, to ja się nie pytam, tylko w miarę możliwości użyczam.
Zatem Gattarko, nie miej nam za złe (Monika uczestniczy w spisku), ale telefon zostanie do Ciebie wysłany. Po prostu go wykombinujemy.
Od tej decyzji nie przysługuje zażalenie. Po prostu nikt się Ciebie nie będzie pytał o pozwolenie
zawsze może być bardziej głupio: patrz: mośgattara pisze:Femka pisze:Gattarko, poczytałam sobie intymną korespondencję (drobnym druczkiem z Moniką) i pozwolę sobie zabrać głos.
Taki mam charakter, że jak ktoś cóś potrzebuje, to ja się nie pytam, tylko w miarę możliwości użyczam.
Zatem Gattarko, nie miej nam za złe (Monika uczestniczy w spisku), ale telefon zostanie do Ciebie wysłany. Po prostu go wykombinujemy.
Od tej decyzji nie przysługuje zażalenie. Po prostu nikt się Ciebie nie będzie pytał o pozwolenie
Dziewczyny, czuję się przystawiona do muru, żeby nie powiedzieć pogwałcona. A odwołanie do Trybunału Europejskiego też mi nie przysługuje?
![]()
I teraz mi jeszcze bardziej głupio niż rano, a myślałam że już nie może bardziej
![]()
jużjest przywitane :p za Ciebiemoś pisze:Czy ja sie witalam![]()
pluszak pisze:zawsze może być bardziej głupio: patrz: mośgattara pisze:Femka pisze:Gattarko, poczytałam sobie intymną korespondencję (drobnym druczkiem z Moniką) i pozwolę sobie zabrać głos.
Dziewczyny, czuję się przystawiona do muru, żeby nie powiedzieć pogwałcona. A odwołanie do Trybunału Europejskiego też mi nie przysługuje?
![]()
I teraz mi jeszcze bardziej głupio niż rano, a myślałam że już nie może bardziej
![]()
pluszak pisze:zawsze może być bardziej głupio: patrz: moś
gattara pisze:pluszak pisze:zawsze może być bardziej głupio: patrz: moś
ZouzPluszak![]()
Witałaś się Mosiu
moś pisze:Czy ja sie witalam![]()
moś pisze:dzieki gattarko za dobre slowo bo mnie dzis same kalumny spotykaja
Femka pisze:moś pisze:dzieki gattarko za dobre slowo bo mnie dzis same kalumny spotykaja
ja Cię koffam
Femka pisze:
Alu, jeśli u kogoś z nas zalega zupełniedobry aparat, nieużywany i niepotrzebny,to podaj JEDEN sensowny argument, dlaczego nie wysłać go do Ciebie.
Tylko nie wspominaj, że można sprzedać, bo na czarnym rynku można kupić za nieprawdopodobne grosze kradzione aparaty, tuż po gwarancji.
Alu, JEDEN ARGUMENT i dam Ci prawo odwołania do Trybunału Konstytucyjnego albo Strassburga
pluszak pisze:mogie tu wkleić kolumnę dla moś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 9 gości