Waldemar pisze:kalair pisze:Waldemar pisze:A u mnie pod opieką nie ma żadnej szylkretki. Tylko: krówka, burasek i bicolor
O, następny,który nie może spać!![]()
Dokocić się Kretką!![]()
Może. Tylko woli w ciągu dnia, niż nocą.
Znaczy spać w ciągu dnia?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Waldemar pisze:kalair pisze:Waldemar pisze:A u mnie pod opieką nie ma żadnej szylkretki. Tylko: krówka, burasek i bicolor
O, następny,który nie może spać!![]()
Dokocić się Kretką!![]()
Może. Tylko woli w ciągu dnia, niż nocą.
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Hallo.![]()
Kłusaki- piękne. Były też zwykłe wyścigi i arabki. Tak jak obiecali.
Zabawa przednia, bo zaczęliśmy obstawiać. Brat nawet wygrał 30 zł.Na imieniny prezent będzie miał. Na ostatni wyścig już nie postawiliśmy- a szkoda, bo tata by wygrał.
Moje typy były zawsze na trzecim miejscu.
O,to fajnie było!A propo konia,właśnie wczoraj koleżanka złamała sobie rękę po upadku z konia..W piątek mi życzyła zdrówka, a ja dzisiaj jej!
![]()
I witaj Czekoladko!
Dla Ciebie![]()
Iriska w blasku słońca.A Lafinkę też czasem poproszę , bo od trzech dni tylko Iriskę dostaje... Nie żeby mi sie znudziła ale kluseczkę też chcę pooglądać.
![]()
No niestety, upadki z konia się zdażają. Kuzynka mojej koleżanki spadając z konia złamała nogę. Teraz moja koleżanka panicznie boi się koni, chociaż to nie ona miała wypadek. A przecież nie wszystkie konie są narowiste... Dużo zalezy od jeźdźca i wychowania konia.
bo z innymi jużem sie zetkłakalair pisze:pluszak pisze:Zachciała i Kusibab rządzą!
A czemuż to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości