Co by miał nie być!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluszak pisze:ten, no początekkalair pisze:pluszak pisze:czy ktoś kiedyś widział szyle 1? albo chociaż szyle 2?
No tak,Pluszak jak zwykle ma jakieś cóś do dedykacji, a chce jakieś szyle 1, 2?![]()
Co to niby?![]()
![]()
kalair pisze:Sihaja pisze:
Aniołek!
zaraz się wybieram na wystawkę.Są 4 koty domowe, ale widziałam tylko 3: srebrnego Oli - piękny
czarnego kocurka i czarną z białym koteczkę 12-letnią! Sędzina się zapytała: a ona się nie boi? W tym wieku kariery zaczynać?
![]()
Dobre!
Porób jakieś zdjątka tri, co?Może się uda!
na początku była kalair i kaczuszki. Kalair wybudowała sobie łolbrzymi pałac i została Królową. Jednak pałac był pusty i smutny. Wtedy do akcji wkroczyła Iris i stała się jasność. Królowa kalair, Iris i kaczuszki żyły sobie w zgodzie. Ale czegoś wciąż brakowało. Spice up Your life, powiedziała Królowa kalair i oto stała się Lafi!kalair pisze:pluszak pisze:ten, no początekkalair pisze:pluszak pisze:czy ktoś kiedyś widział szyle 1? albo chociaż szyle 2?
No tak,Pluszak jak zwykle ma jakieś cóś do dedykacji, a chce jakieś szyle 1, 2?![]()
Co to niby?![]()
![]()
Ach!Początek!Ależ możesz w otchłani szukać!
PLUSZAK JEST PROSZONY O STRESZCZENIE!
to ja poproszę o devony i orientySihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:
Aniołek!
zaraz się wybieram na wystawkę.Są 4 koty domowe, ale widziałam tylko 3: srebrnego Oli - piękny
czarnego kocurka i czarną z białym koteczkę 12-letnią! Sędzina się zapytała: a ona się nie boi? W tym wieku kariery zaczynać?
![]()
Dobre!
Spróbuję, chociaz teraz te folie zakładają na klatki, że nie wychodza zdjęcia...Ale tri śliczne widziałam i szylkrety pikne.... Może się cosik uda zrobić...
pluszak pisze:na początku była kalair i kaczuszki. Kalair wybudowała sobie łolbrzymi pałac i została Królową. Jednak pałac był pusty i smutny. Wtedy do akcji wkroczyła Iris i stała się jasność. Królowa kalair, Iris i kaczuszki żyły sobie w zgodzie. Ale czegoś wciąż brakowało. Spice up Your life, powiedziała Królowa kalair i oto stała się Lafi!kalair pisze:pluszak pisze:ten, no początekkalair pisze:pluszak pisze:czy ktoś kiedyś widział szyle 1? albo chociaż szyle 2?
Co to niby?![]()
![]()
pluszak pisze:to ja poproszę o devony i orientySihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:
Aniołek!
![]()
Dobre!
Spróbuję, chociaz teraz te folie zakładają na klatki, że nie wychodza zdjęcia...Ale tri śliczne widziałam i szylkrety pikne.... Może się cosik uda zrobić...
pluszak pisze:na początku była kalair i kaczuszki. Kalair wybudowała sobie łolbrzymi pałac i została Królową. Jednak pałac był pusty i smutny. Wtedy do akcji wkroczyła Iris i stała się jasność. Królowa kalair, Iris i kaczuszki żyły sobie w zgodzie. Ale czegoś wciąż brakowało. Spice up Your life, powiedziała Królowa kalair i oto stała się Lafi!kalair pisze:pluszak pisze:ten, no początekkalair pisze:pluszak pisze:czy ktoś kiedyś widział szyle 1? albo chociaż szyle 2?
Co to niby?![]()
![]()
bubor pisze:
Niewiem dlaczego przeczytałem że Gadzina dobrze się trzyma![]()
![]()
moś pisze:pluszak pisze:na początku była kalair i kaczuszki. Kalair wybudowała sobie łolbrzymi pałac i została Królową. Jednak pałac był pusty i smutny. Wtedy do akcji wkroczyła Iris i stała się jasność. Królowa kalair, Iris i kaczuszki żyły sobie w zgodzie. Ale czegoś wciąż brakowało. Spice up Your life, powiedziała Królowa kalair i oto stała się Lafi!kalair pisze:pluszak pisze:ten, no początekkalair pisze:pluszak pisze:czy ktoś kiedyś widział szyle 1? albo chociaż szyle 2?
Co to niby?![]()
![]()
Osz jaka legenda, autor autor!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości