Zeszłam do piwnicy, mój nowy regał tańczy twista, stary złożył się jak domek z kart.

Z miau wyniosłam kota Lolka, nowy rodzaj biustonosza (jeszcze rozmiar nie do końca ten co trzeba bo coś mi migruje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trinity36 pisze:koteczekanusi pisze:kon-fi-tur-ki kon-fi-tur-ki
Ty łakomczuchu !!![]()
koteczekanusi pisze:Trinity36 pisze:koteczekanusi pisze:kon-fi-tur-ki kon-fi-tur-ki
Ty łakomczuchu !!![]()
Ja??? Nie powiem, kto wykupił wszystkie słoiki.
Trinity36 pisze:koteczekanusi pisze:Trinity36 pisze:koteczekanusi pisze:kon-fi-tur-ki kon-fi-tur-ki
Ty łakomczuchu !!![]()
Ja??? Nie powiem, kto wykupił wszystkie słoiki.
Ja nie wiem kto wykupił poprzednie, ale widzę kto woła z całych sił głośno i wyraźnie o następne![]()
villemo5 pisze:Czyżby Krycha?![]()
Bolkowa pisze:Muszczina jedna w piwnicy była to ten domek z kart poustawiała pod ścianą, dwie drabinki i masę listw, które można sobie potasować. A ja już się nie martwię, po prostu mnie to zaczęło śmieszyć. Twista nieco opanowałam sprzętem rowerowym(chociaż raz klucz znalazł się pod ręką, jak nam coś w rowerach wysiada to nigdy nie umiemy go znaleźć), w poniedziałek skompletuję inny sprzęt skręcający i postawię moich OSŁÓW niech się wykażą siłą podczas trzymania mutr jak ja będę śrubami kręcić.
Aleksandra59 pisze:To jest mi miło, że po takich przejściach poprawiłam Ci samopoczucie![]()
Bo nieźle się chyba nakombinowałaś z tą debilną półkąA teraz należałoby zaśpiewać: "Gdzie ci mężczyźni .....................
Bolkowa pisze:Aleksandra59 pisze:To jest mi miło, że po takich przejściach poprawiłam Ci samopoczucie![]()
Bo nieźle się chyba nakombinowałaś z tą debilną półkąA teraz należałoby zaśpiewać: "Gdzie ci mężczyźni .....................
Regał 180 i 5 pólek - nigdy więcej czegoś do składania nie wezmę.
Pół dnia to śpiewam.
Na zmianę z: obejmę, obejmę, obejmę ......................................................................................................................................................................................................... dozorcostwo na jakiejś spokojnej ulicy..
A tamto -
Dookoła jeden z drugim, jak nie nerwus to histeryk.....gdzie te orły..?
Im jestem starsza tym bardziej do mnie ten tekst dociera.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 237 gości