Kto przechowa młodego kotka bardzo przestraszonego??
Ja nie dam już rady....
Piwnica okazała sie "nieszczelna" całkowicie.

pomocy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Błagam, niech ktoś pomoże kosma_shiva!!!! Jak na złość odebrałam dwa telefony z prośba o pomoc. Jedyne co mogłam to podać namiary do kosma_shiva. Dwa kotki z kk, w drugim przypadku maluch wiloece przerażony, cały dzień "wciśnięty" w ścianę. Mnie nie ma jeszcze 10 dni, hoteliku też, pomóżcie Justynie, bardzo proszę!!!!
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Błagam, niech ktoś pomoże kosma_shiva!!!! Jak na złość odebrałam dwa telefony z prośba o pomoc. Jedyne co mogłam to podać namiary do kosma_shiva. Dwa kotki z kk, w drugim przypadku maluch wiloece przerażony, cały dzień "wciśnięty" w ścianę. Mnie nie ma jeszcze 10 dni, hoteliku też, pomóżcie Justynie, bardzo proszę!!!!
Tweety, dam sobie radę
Tommy i Tonia awansowali na koty "cało-pokojowe" zwalniając tym samym miejsce w wagonie Panterze i Pumie
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Błagam, niech ktoś pomoże kosma_shiva!!!! Jak na złość odebrałam dwa telefony z prośba o pomoc. Jedyne co mogłam to podać namiary do kosma_shiva. Dwa kotki z kk, w drugim przypadku maluch wiloece przerażony, cały dzień "wciśnięty" w ścianę. Mnie nie ma jeszcze 10 dni, hoteliku też, pomóżcie Justynie, bardzo proszę!!!!
Tweety, dam sobie radę
Tommy i Tonia awansowali na koty "cało-pokojowe" zwalniając tym samym miejsce w wagonie Panterze i Pumie
dasz sobie radę póki ktoś znowu do mnie nie zadzwonija wiem, że jesteś bardzo dzielna ale może ktoś mógłby Cię odrobinkę odkocić
Tweety pisze:jeżeli jest wyłamany to może ją to boleć.
A teraz uwaga, ALARM czerwony!!! do naszego schronu przywieźli dzisiaj rudą persicę z siódemką 4-tygodniowych maluszków, rudy, biało-rude i rudo-czarne. Nawet na kwarantannie nie ma miejsca aby je umieścićJak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o sms-a do mnie na nr 505 052 892
Tweety pisze:A teraz uwaga, ALARM czerwony!!! do naszego schronu przywieźli dzisiaj rudą persicę z siódemką 4-tygodniowych maluszków, rudy, biało-rude i rudo-czarne. Nawet na kwarantannie nie ma miejsca aby je umieścićJak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o sms-a do mnie na nr 505 052 892
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 140 gości