mumka27 pisze:noo, Czesiu bardzo potrzebujący jest, mocno trzymam kciuki za domek dla Czesia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mumka27 pisze:noo, Czesiu bardzo potrzebujący jest, mocno trzymam kciuki za domek dla Czesia.
Bungo pisze:Kochani, najmilsi podrzucacze![]()
Znikam do wtorku, bo padłam i nie dam rady powstać bez nabrania oddechu. Po powrocie biorę się ostro za futerka i mam nadzieję, że pod koniec następnego tygodnia oba opuszczą schronisko ....
Ale Wasze kciuki są niezbędne
catalina pisze:Ja jeszcze raz napisze, co pisalam juz kiedyś. Nie wiadomo co jest Czesiowi, może byc cala masa rzeczy, to sie okaże w DT, jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to Czesio idzie na 2 tyg do Bungo, a potem do mnie na DT, gdzie sprawdze jakiego rodzaju to kot. Potencjalny dom mam, bardzo chetny na Czesia ale tam jest 6 kotów i dwa psy, dom jest przeuroczy i przekochany, natomiast bez wczesniejszego poznania osobiscie przez kilka tyg Czesia nie bedziemy ryzykowac takiej zmiany. Czesio na pewno na poczatek potrzebuje spokoju, po dwoch latach spedzonych w schronie bedzie dla niego szokiem nowe otoczenie. Pierwsze musi sie zadomowic, uwierzyc w siebie i w to, ze bedzie znowu kochany. A co do jego stanu zdrowia to wyglada on kiepsko i co mu naprawde jest i bedzie to sie okaże jak już stamtąd wyjdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], nfd, uga i 82 gości