melba pisze:napisalam do Poker71 w sprawie zalozenia ankiety na watku ale na razie cisza. moze nie zaglada akurat na forum?
a termin sie skraca. zbiorke trzeba przeprowadzic do konca sierpnia, bo jeszcze trzeba prezentu poszukac i go kupic.
Ja tez uwazam ze jakies wydawnictwo, ladna ksiazka, album o kotach wystarcza w zupelnosci. Jest na temat i stosunkowo najlatwiejsze do zdobycia - majac na uwage krotki termin nie bedzie czasu na zakupienie prezentu przez internet.
Moze macia jakas propozycje dedykacji do umieszczenia w ksiazce? Na pewno musi byc o tym ze to uzytkownicy forum sie zlozyliskoro nie bedzie dyplomu to wydaje mi sie dobra forma.
rzeczywiscie ciezko koncypowac bardziej konkretnie jesli nie wiemy ile mamy funduszy.
W takim razie osoby chetne zapraszam do przeslania do mnie PW o numer konta (bedzie mi w ten sposob latwiej to kontrolowac). W tytule przelewu prosze o wpisanie nicka z forum, chce tu publikowac na biezaco zestawienie wplat. Zbiorka bedzie trwac od teraz do 31 sierpnia.
DING DONG zbiorke funduszy uwaza sie za otwarta
Hm,chyba najpierw jednak trzeba ustalic na co ta zbiórka.moim zdaniem najlepsze byłyby MP3,bo książki już im ktoś z miau wysłał...