I w wolniejszej chwili może parę słów o Libii? Baaałdzo płoooszę
Moderator: Estraven
- kurka, niii... egoistycznie zupełnie chciałam wiedzieć, co u "mojego" wirtusia -adoptusia wirtualnegoBarbara Horz pisze:Banda ma się świetnie, własnie próbuje pisać, jeść kanapkę i odganiać od klawiatury i kanapki cała bandęNie wiem, czy coś wyjdzie z tego pisania. Ewuniu robisz jakies ogłoszenie Libi? Jak tak to trzeba by wszystkie czarnuszki opisać
anita5 pisze:Czyli wesoło.
Basiu, to do Ciebie ostatnio wysłałam smsa, że jadę?![]()
![]()
EwKo pisze:Jesuuuuuu
Nie wiem, co powiedzieć, może tylko to, że czarne tak ma?A czarne pomnożone przez cztery... powinni Ci wypłacić jakieś odszkodowanie za klęskę urodzaju czy wręcz odwrotnie: za kataklizm jakiś
EwKo pisze:Jesuuuuuu
Nie wiem, co powiedzieć, może tylko to, że czarne tak ma?A czarne pomnożone przez cztery... powinni Ci wypłacić jakieś odszkodowanie za klęskę urodzaju czy wręcz odwrotnie: za kataklizm jakiś

alessandra pisze:EwKo pisze:Jesuuuuuu
moze tak wprowadzić ubezpieczenie na dokonane szkody na psychice i ciele opiekuna, hmm?![]()
chociaz myśle,że w tym pzrypadku, to i można podciągnąc ubezpieczenie od klęski żywiołowej![]()
Barbara Horz pisze:anita5 pisze:Czyli wesoło.
Basiu, to do Ciebie ostatnio wysłałam smsa, że jadę?![]()
![]()
Do mnieJednak wiediałam, że jesteś z ryską umówiona to sie nawet nie zdziwiłam
właśnie sobie doczytałam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, ZlixnorkLaway i 80 gości