Oznajmiam, że w tym oto ślicznym Florku zakochała się Rodzina ze Świdnicy i tam właśnie Floruś w niedalekiej przyszłości zamieszka

(Tak na 99,9%)
Radość moja jest wielka, Pani miała do wyboru również inne kociaki ,łącznie z Iskierką, ale powiedziała, że urzekł ją właśnie Florek i te jego piękne oczęta
Dziękuję Ci Bellavito, za to,że ropoczęłaś akcje " Florek i Iskierka szukają domu" to dzięki Tobie zaczęło sie "coś" dziać, ja właściwie byłam pewna ,że Florek zostanie u mnie ,bo kto weźmie chorego kota
Alessandro, to Ty znalazłaś P. Danusie i prowadziłaś rozmowy o Florku,Ty również znalazłaś weta, który obiecał w rozmowie ze mną, że będzie szukał sposobu jak uleczyć albo chociaż polepszyć życie Florka, nie mam słów wdzięczności ,że pomyślałaś o Florku.
Rozmawiałam z Panią i zostałam zapewniona, że Florek zamieszka właśnie u tych Państwa, że bardzo chcą go wziąć, mimo,że to ich pierwszy kotek i troche sie boją to nie chcą innego tylko jego
Czuję,że to bardzo dobry domek i Florek będzie bardzo kochany i zapomni ,że ktoś go kiedyś skrzywdził.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję , również tobie Marti_ko, za ogłoszenia ,za czas. który poświęciłąś na moje kociaki mając tyle Swoich bezdomniaków. Dziękuję
Teraz musze szukać domku dla Iskierki i Kuby, ale myślę, że to już łatwiejsza sprawa bo kociaki są zdrowe.
Czasami udaje mi sie przyłapać moje kurczaczki jak po kryjomu podczytuja ksiązki