I same poptrzcie, czy o takiej porze (a ja już umyta, po śniadanku, dopijam herbatę) można napisać coś z sensem?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Joasiu, Moher niedługo będzie do wzięcia bez żadnych zagadek. Poszłam spać o ok. 2, a ten zwierz bez serca i tak mnie obudził o 5.30, bo śniadanie mu się należy i już.
Monostra pisze:U weta dziś była kolejka i rozmawiałam sobie miło z panią, która była za mną. Gdy usłyszała, że mam 3 koty różnej płci, zaczęła patrzeć podejrzliwie i delikatnie dopytywać, czy są na pewno wysterylizowane. Po chwili usłyszałam, że mieszka z kotem niewykastrowanym, więc się zdziwiłam. Pudelka, z którym była chyba zahaczył jej kot podczas zabawy, więc tym razem ja, również delikatnie, zaczęłam doradzać kastrację. Okazało się, że doradziłam wykastrowanie Championa Europy i reproduktora
. I tak skończyła się u obu stron chęć niesienia kaganka oświaty
.
Monostra pisze:Sybir kontrolował prace, zwisając ze swojego stanowiska:
Georg-inia pisze:Monostra pisze:Sybir kontrolował prace, zwisając ze swojego stanowiska:
jezzzz, nie mogęnaprawdę wisi
![]()
a Moher cwańszy jest niż podejrzewasz: jak już stwierdził, że na ranczu jest, to odesłał brzydką pogodę. Do nas
Georg-inia pisze:a Moher cwańszy jest niż podejrzewasz: jak już stwierdził, że na ranczu jest, to odesłał brzydką pogodę. Do nas
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Marmotka, Meteorolog1, Sigrid i 8 gości