villemo5 pisze:Już raz nicka zmieniałam... Na te kilka dni życia co mi pozostało... chyba nie warto!
Jak uważasz. Już wytypowałam 5 kotków dla Ciebie: Leon, Kić Mić, Psotka, Kropka, Monia.

Same fajne koteczki pod warunkiem, że są same.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Już raz nicka zmieniałam... Na te kilka dni życia co mi pozostało... chyba nie warto!
mirka_t pisze:villemo5 pisze:Już raz nicka zmieniałam... Na te kilka dni życia co mi pozostało... chyba nie warto!
Jak uważasz. Już wytypowałam 5 kotków dla Ciebie: Leon, Kić Mić, Psotka, Kropka, Monia.![]()
Same fajne koteczki pod warunkiem, że są same.
mokkunia pisze:...
Jaki Leon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój Ci on![]()
![]()
mirka_t pisze:mokkunia pisze:...
Jaki Leon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój Ci on![]()
![]()
Zanotowane. Po wypłacie niby TŻta jadę do Łodzi.
Z Leonkiem.
kasia86 pisze:mirka_t pisze:mokkunia pisze:...
Jaki Leon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój Ci on![]()
![]()
Zanotowane. Po wypłacie niby TŻta jadę do Łodzi.
Z Leonkiem.
O,ktoś będzie miał nowego kotka!
![]()
mirka_t pisze:Od dzisiaj Leon jest Leonidasem. I co Ty na to Mokkunia.
mirka_t pisze:Mokkunia lepiej nie błaznuj tylko powiedz, dlaczego Twój kot siedzi u mnie od prawie roku 10 miesięcy.
mirka_t pisze:Mokkunia lepiej nie błaznuj tylko powiedz, dlaczego Twój kot siedzi u mnie od prawie roku 10 miesięcy.
mokkunia pisze:mirka_t pisze:Mokkunia lepiej nie błaznuj tylko powiedz, dlaczego Twój kot siedzi u mnie od prawie roku 10 miesięcy.
może uciekł mi?![]()
kurde, muszę przeliczyć koty jak wrócę z pracy
mirka_t pisze:mokkunia pisze:mirka_t pisze:Mokkunia lepiej nie błaznuj tylko powiedz, dlaczego Twój kot siedzi u mnie od prawie roku 10 miesięcy.
może uciekł mi?![]()
kurde, muszę przeliczyć koty jak wrócę z pracy
Kręcisz i motasz się w zenaniach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, CharlesWhips i 42 gości