Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:rany Boga swiętego!!!!, nie wiem czy to nie ja, nie pamiętam jak miała na imię ale Azory i nazwisko na "Z" zgadza mi sięCały czas gryzło mnie w wątrobę, że tam coś jest nie tak mimo, że nie było się do czego przyczepić. Kot dwa dni później został odebrany, bo "się jej zgubił" a konkretnie znaleźliśmy go u niej w szafie
ale Tweety, ten koteczek jest u niej nadal!
wiek i wlosy tez pasują. A może jej się dni pomieszały? albo zapomniała, że zabraliśmy jej kota? czy ulica zaczyna się na "R"?
Femka pisze:ale skąd pewność, że kot został wydany przez forum?
*anika* pisze:a może w tytuł wpisać jej imię i "Z." i te miejsce zamieszkania podane w wątku?
nawet jeśli ktoś z forum oddał jej kota, to może wątku nie zauważyć, nie mówiąc już o tym, że skąd ma skojarzyć 'alkoholiczkę i narkomankę' z obecną właścicielką kota. przecież nikt świadomie takiej osobie kota nie odda.
Tweety pisze:liczę na to, że miała zaniki pamięci i mówiła o naszym Maksiu. Ja zadzwonię do niej jak wrócę z urlopu, bo tak się "umawiałyśmy". Zapytam czy nadal szuka kociuszka czy już ma
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:liczę na to, że miała zaniki pamięci i mówiła o naszym Maksiu. Ja zadzwonię do niej jak wrócę z urlopu, bo tak się "umawiałyśmy". Zapytam czy nadal szuka kociuszka czy już ma
boszz, tylko jej nie dawac zadnego, jąsamą na odwyk trzeba!!!
Nawet dzieckiem nie potrafiła sie zająć
Bungo pisze:Tweety, a jakiegoś pytona albo czegoś jadowitegi nie masz na stanie![]()
Osobiście jej dostarczę
BarbAnn pisze:ciekawe czy zwierzeta ktrakowa tez prowadza taka liste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, kasiek1510, puszatek i 58 gości